be creative ♥

Dutt for me please
Som ni kanske har märkt har jag använt duttmetoden ganska flitigt på sistone. Kanske för att jag tycker att det blir så jäkla läckert. Nu när jag har fått långa naglar får jag liksom "plats" med att dutta halva naglen med t.ex. glitter och ha halva naturlig, med bara genomskinligt lack över. Den kombinationen är bara så himla ren och fräsch. Tycker nästan att det är lite "synd" att måla över hela nageln med en färg.. haha.

Tycker bara att det blir roligare och roligare för varje gång jag målar mina naglar. När man har tröttnat, eller när färgen börjar flagna tar man bort det och man har en helt ny "målarduk" igen! 


Final: Lackat och klart.
Sommaren är kort..
..därför tar jag vara på varenda dag, varenda timme och varenda sekund. Jag tog absolut rätt beslut när jag bestämde mig för att ta denna sommaren ledig. Jag ångrar inte det för en enda millisekund när jag har en så himla härlig ledighet från jobb och alla stressiga måsten. Det är nu som jag verkligen har kunnat ta det lugnt och bara vara. Att ha tid till att faktiskt inte stressa, det är ovärderligt. Sommaren har varit som en oavbruten lyckad fest helt enkelt!

Vi har haft en riktigt rolig helg. Helsingborgsfestivalen i år var sådär. Kasst väder och stånden hade minskat ganska så drastiskt. Vi skyller på finanskrisen. Inte ens ett karusellåk för mig. Tja, helt kasst var det ju inte, vi fick ju nystekt sill med mos och det var mumsigt ;)

I lördags var det fest hos Linda. Från början var det väl mer sagt som "förfest" men ingen var direkt sugen på att lämna festen och dra ner till den sugiga festivalen så vi stannade hos Linda och hade askul ändå! :) Vi droppade in runt fyra - halv fem och då höll hon på att förbereda mat till kvällen. Det blev riiiiiktigt gott med småplock, där hon hade bål, polska korvar, räk-pastasallad, mini schnitzlar, sallad, ost&vitlöksröra- & krabbröra med baguetter och ett stort fat med honungsmelon och vindruvor. Ja, "småplock" är kanske fel ord.. snarare lyxplock. ;) Underbart! Bålen fylldes på några gånger under kvällen och stämningen blev bara bättre och bättre. Kvällen utvecklades med kortspel, drickspel, skålningar, skratt, flipp, dopp i poolen och mycket mer.

Lite smått & gott från lördagen:..och sen var det godnatt och tack för idag! :)
"Vänta inte uppe babes"
Vi ska göra ett nytt försök på Helsingborgsfestivalen ikväll. Igår var det inget vidare väder då det pissade regn på oss hela tiden. Men vi var ganska nöjda och glada när vi äntligen hittade ett öltält med ett ledigt bord under tak att slå oss ner vid. För någon timme sedan vräkte det ner men nu när himlen har klarnat upp och solen har fått titta fram ska vi passa på att dra oss utåt. Men vi ses väl på stan? ;)


Lägg märke till parkeringsskyltarna i öltältet... haha ;D
Vi satt i öltältet vid Magnus Stenbocksstatyn - som annars är en parkering ja.