be creative ♥

Känslor som är bra bra bra!
Oh, vilken underbar dag! Himlen är blå, solen skiner och jag blev väckt av Lindas vackra stämma. OOoooh! Ni som känner mig vet att jag kan bli förbannad av att folk ringer och väcker mig ibland, inte världens bästa morgonmänniska.. Men inte denna dag. Ikväll ska jag leka med Linda och Carolin. I miss those guys, so much!

Är hemma hos päronen själv nu, för alla iväg på jobbet. Mohahaha.. Har satt igång syrrans dator, spotify och dansar runt till Timbuktu och Carolina Gynning medan jag sminkar mig och fixar håret. Hahaha.

Och om en halvtimme ska jag traska ner till bussen, åka in till stan för att luncha med Sulle! Skulle denna dagen kunna börja bättre? :) I feel happy and lucky today.. hihihi. Mamma har lagat jättegod mat också.. men ja, det kanske jag kan äta lite av i eftermiddag haha.. Måste spara plats i magen till sushin!

Vad vore livet utan vänner, familj och.... mat??? ;D
Middag med Sulle!
Ikväll har jag och Sulle varit och ätit på Cantina. Gissa vad vi åt? Hahaha. Svårt va.. ribs så klart!! Vad annars? Vi behöver egentligen inte ens titta på menyn, men vi gjorde det ändå för att inte verka helt gamiga. Hihi.

Ribsen var ju som vanligt gudomliga, men det bästa av hela kvällen var ju så klart mitt middagssällskap; Sulle. Det var så jävla längesen vi sågs. Saknat dig som fasen, och tack så jäääättemycket för middan, så himla härligt att träffas, umgås och bara snacka massa goja! Förhoppningsvis får vi mer tid till sånt snart.. ;) Ååh, redan imorgon ska vi ses igen och äta sushi-lunch. Hihihi. Mer quality time tack!! ♥

Självtaget höstlov
När man går på högskolan kan man ju glömma allt som heter LOV. Sommarlovet då? tänker ni kanske, fast det är inte ens ett lov. Det är bara ett uppehåll ifrån studierna. För lov är det förmodligen inte för måååånga. De flesta måste jobba för att överleva. Och på jullovet måste dom flesta plugga..

Slutet närmar sig...... I tisdags hade vi får sista examination för kursen och nu framöver är det endast examensarbetet som väntar. INGA fler föreläsningar, studiegrupper, litteratur seminarium, workshops.... osv. Allt sånt är slut nu. Nästan. Jag antar (ja har inte helt koll på det där ännu) att vi kommer att på något sätt få framföra vårt examensarbete i januari. När jag har publicerat detta inlägget ska jag skicka iväg min sista inlämningsuppgift också, sen är det finito på denna kursen. Förhoppningsvis.. ja jag menar, vi hoppas ju inte på eventuella kompletteringar. :D Men ja, sen har jag iaf tagit "höstlov" fram tills på måndag då jag och Mikaela (min exarb.s kompis ^^) ska sätta igång med vårt exarbete.

Om en liten stund kommer Mange och Fungsy för att hämta upp oss och sedan ska vi bege oss ner mot Skåne. Det var nog ca en månad sedan vi var nere och det känns helt galet längesen. Jag tror att mycket roligt väntar denna helgen... Den är ganska fullsmockad med planering i alla fall! Haha..

Tänkte bara... uppdatera er som undrar och som saknar mina nagelkreationer; jag är i en "svart-fas" just nu. Ja, ni vet.. jag målar naglarna svarta och därmed basta. Har inte tid eller inspiration att måla just nu. Men det kommer och går.

Åh, igår kollade jag, bara för skojs skull, resor till Amsterdam i januari, direkt efter examen. Det skulle jag inte ha gjort. Jag menar, vi har ju inte direkt råd med att boka någon resa just nu, och när vi väl har fått ihop pengarna så har väl priserna stigit också. Jag hittade ett hotell som låg MITT i stan, förra gången fick vi ju åka spårvagn i typ en halv timme, never again thank you very much. Men flyg fram & tillbaka + hotell fem minuter gång från centralstationen, fyra nätter, för två personer skulle gå på 4000 spänn. Som hittat! GAH! Men drömma kan man väl få lov att göra... I love Amsterdam. Vi hade så jäkla mysigt i Amsterdam senast. Tror bestämt att det är den mysigaste staden jag varit i. ELLER, så kan det ha att göra med att jag var där med Marcus ♥ ♥ ♥... Kombinationen var förmodligen den bästa. ♥ Men för det är ju inte ams mindre mysig. Dit kommer vi att resa fler gånger, men frågan är bara när.

Bilder från när vi var i Amsterdam senast:

Hur kan man INTE sakna liksom? Jag blir alldeles pirrig när jag tänker på våra spontana promenader längst med kanalerna och alla de mysiga och söta broarna.. och speciellt på kvällen när de var upplysta. Man visste liksom inte vart man var på väg, utan utforskade fritt en helt ny stad. Kunde helt fokusera på varandra, och kanske vart vi skulle äta och vart vi skulle shoppa och vart vi skulle ha mysigt next. Inte konstigt att jag gillade Amsterdam. Förfärligt romantiskt med när jag tänker efter! I love it!