be creative ♥

Glada påskveckan!

Så fort högtiderna knappar in börjar det hända grejer. Denna här veckan ser lovande ut;

~ Lunchade med Alicja idag på Zakura, vi hade det helt fab och sushin lika god som vanligt! Tack för lunch, det gör vi om väldigt väldigt snart!

~ Efteråt åkte jag till syrrans skola och hälsade på en sväng. Sedan satt jag och sydde (på grund av påsken!) Visar i något utav kommande inlägg.

~ Linda, min älskade vän, som flyttat till Prag, kommer hem över påsken. Det kommer bli mycket catching up to do samt fiiiiiieeeeeesta ;) LÄNGTAR!

~ Min väl saknade kusin kommer också hem. Grill med släkten och pyjamasparty inbokat med henne och syrran!

~ Umgås med nära och kära. Släkten min ska försöka sig på årets första grillning på lördag, håll tummarna för kanonväder!

~ Middag hos Marcus föräldrar.

~ Städa och tvätta. Få ner lådor i källaren. Få fint och skönt samt riktig ordning på lägenheten! :)

~ Spend some time with my preciousssss Maco.
Sommartid - nu hoppar klockan fram
Ni har väl inte glömt att man ska ställa fram klockan till sommartid - natten mellan lördag och söndag, från 02.00 till 03.00. Jag hoppade precis från 03.25 till 04.25. Eh, ja jag är fortfarande vaken, måste ju vara med och bevittna denna händelse... eller inte. Betyder det alltså att det är sommar nu??

Jag kan finna dessa fram- och bakåthoppande i tiden en aning förvirrande, men himla smart då vi får en "längre" sommar. Det jag inte fattar är varför man inte ändrar vintertid från 12 till typ 7 på morgonen. Då hade man "vunnit" fem timmar och varit som att man hade sovmorgon varje dag ju!?

Sen finns de ju de stackarna som glömt, inte haft en aning om eller inte heller haft någon som sagt till dom att man skulle flyttat fram eller bak klockan - och som kommer en timme för sent till skola/jobb - eller kanske ännu värre, kommer för tidigt när man kunnat sova mer! Inget av de är att föredra.
Våfflor är mums..
...men jag tror att jag föredrar pannkakor.

Åt ni våfflor på våffeldagen i torsdags eller är ni såna som käkar våfflorna året om?


Våfflor, vilket konstigt ord och stavning.. våffla, våfflor, våffl liksom?