be creative ♥

Högran vs Vänstran
Högerhanden är ju den som får jobba hårdast när man är högerhänt, och på toppen av allt hårt arbete den utför för att göra den vänstra handen superfin, får den själv bara bli halvdan! Hur orättvist är inte det? Men högran hänger inte läpp för det. Den förstår att alla faktiskt inte kan vara bra på allt.. och vet ni vad man kan göra då? Istället för att sura hjälper högran till när vänstran målar! Man för nageln längst penseln istället för att föra penseln mot nageln, men så klart får de göra jobbet tillsammans - låt högran och vänstran samarbeta! Fattar ni?!? Haha :)


Ovanför ser ni tumnageln på högerhanden, som jag blev mest nöjd med utav alla naglar!
Ibland blir även högerhanden fin, och det tackar vi vänstran (OCH högran) för! :)


Dock tycker jag att det är lättare att fotografera med högran än vänstran...
Fredagsnaglar!

Wihoo.. Då var det fredag igen och idag bjuder jag på ett par nya naglar. Blev väldigt nöjd själv med dessa och det bästa av allt är att de är tillräckligt simpla för att jag ska ha de som en ny favorit.

Tänk vad lite raka streck
över nageln och lite glitter kan göra.. :) Den speciella "ingrediensen" för att få ett par lyckade naglar ligger givetvis hos målaren, men en bra pensel är ett ytterst nödvändigt verktyg - målarens bästa vän ;D Har varit lat med bloggandet denna och förra veckan. Ni får mätta er med dessa naglar tills nästa gång. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren och fräsch inför helgen. Ikväll ska jag ut till Marina och vi ska förbereda inför Moas party imorgon. Hoppas vi inte fastnar i snön någonstans... & ta det lugnt i helgen nu alla "ungdomar" ;) Tudeloo! ^_^
Sol på stranden
Igår var det lika fint väder som det är idag: Strååålande solsken!

Kallt men soligt. Gick som vanligt i michelin-outfit haha. Promenerade hemifrån till Råå, längst med stranden, för att möta upp syrran efter jobb - självklart passade jag på att plåta lite på vägen. När jag hade hämtat syrran, fortsatte vi upp mot Ättekulla... Det var uppfriskande!


Borde vara barfota eller flipflopsen och inte vinterskorna...


Soligt, men kallt. Coola istappar vid strandkanten.


En tant som matar birdisen...


Under en brygga.


Dom trodde att dom skulle få mat, medan jag trodde att jag skulle bli deras mat. :/


You are my sunshine, my only sunshine..


Jag tyckte detta var ascoolt, medan syrran tyckte att det såg ut som snor... >_<


Fick syrran att lägga sig ner och göra en snöängel med.. hihi!