be creative ♥

Förgät mig ej
Så, nu kan jag skryta om att jag fick blommor av Marcus, haha. Plockade av Mack The Man himself. Visserligen var det jag som tvingade honom, men det är ju skitsamma. Jag älskar förgätmigej. De är så fina, de små små blålila blommorna i solnedgången... Och så ska han laga mat till mig ikväll också (genom tvång och vägran från min sida)! Men ändå, snacka om lyx ;) OCH det verkar som att vi ska glo på film ikväll, en av MINA filmer! HÅLL I HATTEN! Vad har jag gjort för att förtjäna denna lycka?Jag som har lämnat baby min ensam, för en helt underbar helg tillsammans med mina fina systrar. Bättre systrar kan man faktiskt inte önska sig, för dem är de bästa! Och vilket härligt sommarväder vi har fått! Hihi.. förhoppningsvis har man sugit åt sig lite av solen i helgen och kanske blivit en liten nyans brunare. Snart kan man nästan skippa sminkeriet helt.. men bara nästan ;) Jag väntar just nu på bilder från syster yster men sen ska ni få en uppdatering på helgen och även få kika på våra matchande naglar! Har gjort trillingnaglar denna gången.. haha, ni ska få se sen vad jag menar ^_^ Se nu till att njuta av det sista på den finfina helgen, vi hörs när jag har mottagit bilderna!
Naglar: Vitt, rosa & glitter
Long time no paint! På sistone har jag lagt all min energi på annat håll och faktiskt inte haft tid eller inspiration till att måla. Därför har det blivit väldigt lite i den kategorin. Men jag vet att vissa av er läsare har saknat det ^__^ I förrgår kände jag att kreativiteten kom tillbaka och nu har jag helt plötsligt flera nageldesignspotentiella bilder i huvudet.. Men känns ju slösigt att ta bort det efter bara två dagar, även om jag inte blev helt nöjd med dessa. Jag tänkte något med svart underlag, rosa, vitt och glitter inslag istället. :D Men det får helt enkelt vänta några dagar till...

Hur sugen är ni på mina nagelmålningar - med steg för steg bilder? :) Om intresset finns kan jag försöka lägga upp några sådana snart :)

Egentligen borde jag inte sitta här och blogga heller eftersom jag har ett paper jag måste skriva tills imorgon. Men jag är ganska bra på det här med att skjuta upp tråkiga saker till allra sista sekunden. :)

Straight Bangs
Har funderat länge och hårt på en tjock och rak lugg, men la ner idén när min frisörska som jag klippte mig hos senast inte trodde att jag skulle passa i det. Sedan har jag helt enkelt varit för feg för att testa. Jag har alltid undrat om det verkligen passar mig, till min runda ansiktsform.. Kommer jag att palla ha det? Kanske passar bättre i min nuvarande säkra snelugg..? Tja, det är nog bäst att hålla sig till det säkra före det osäkra (såklart..) :P

När jag igår sa till Marcus att, "jag ska klippa mig nu" och tog med papperskorgen och saxen, trodde han nog inte att jag skulle göra någon större förändring. Klippa topparna framför spegel har jag ju gjort många gånger. "OJ!" var hans reaktion (oj:et han la av lät som "oj, det där var fult som fan och hur ska jag komma undan det här?" haha). Jag tyckte först att det såg helt sjukt ut.. och blev lite smått panikslagen. Vad fan har jag gjort?! Men när jag hade stylat till frissan så mycket att jag själv tyckte att det var fint, kunde jag stolt visa upp min nya frilla för Marcus och han sa då att det var sött, men ovant. Fungsy tyckte att det blev sött och att jag liknade en japanesflicka.

Vad säger du?

Ett samtal med Sulle senare och jag ser nu ut såhär: