be creative ♥

Tvåtusenåttas sista dag, kväll och natt.
Sista dagen på året! Woohoo..

Slutet på sagan om 2008 och ett nytt kapitel är redo för sin start... 2009!

Håller på att fixa mitt hår och snart är det mat. Hela släkten är redan här och jag känner mig liiiite stressad. Men måste iaf se lite tillfixad och inte helt sleden ut ju. Ikväll blir det middag hos G med Linda, Mack och Paul. Efter det ska vi vidare till Jill&Gustav där resten av festen förmodligen redan börjat ^_^

Vill bara önska er alla som läser en helt fantastisk kväll och en underbar början på det nya året! Plus massa andra fina ord som jag inte hinner skriva nu, men jag bjuder på en bild istället! Ta det "lugnt" ikväll och se upp för raketerna! ;)


Winter Evening by me.                          
                     
Spa Weekend med Söstra Mi
Syrran och jag har haft en helmysig helg på stan, Grand Hotell och Njuta Spa i helgen! :) Igår gick vi på stan en runda med alla andra galna mellandagsrea-shoppande människor, innan vi sedan vek av för att checka in på Grand.. gjorde oss hemmastadda, gick sedan ut och letade efter sushi. Eftersom Sakura hade jul&nyårsstängt gick vi till Kyoto Sushi. Efter sushin tog vi en liten runda till på stan innan vårt spa-paket skulle börja. Spa:et var skitmysigt.

Spa:et började med bad i jacuzzin medan en av värdinnorna gav oss ansiktsrengöring, följt av body-scrubb, massage och någon behandling med händerna, där vi skulle doppa dom i varmt paraffin, som typ skulle göra händerna lena. Jo dom är lena, men det var dom ju iofs innan vi doppade också.. Haha.

Efter Spa behandlingarna var vi lagom groggiga, tog oss tillbaka till rummet, gjorde vid oss en aning och tog oss ner till Cantina som ligger ett stenkast från hotellet och åt middag (Jo, jag var där för några dagar sen, men god mat är ju god mat :)). När vi lämnade Cantina var klockan nästan 21. Vi tog en promenad längs med vattnet och fotade Helsingborg by night (bilderna kommer senare). När vi kom tillbaka till hotellet väntade efterrätt som vi köpte med från Ebbas fik samt brända mandlar. Det satt vi och knaprade på till Sagan om Ringen som gick på TV! :) Heelnice..


^______^

Below Freezing Point
Svenskt uppslagsord
          minus minuset minus minusen subst.
          värde under noll (även om minustecken; försvagat "nackdel")

Engelsk översättning
          below zero, negative

Sammansättningar/avledningar
          minus|grad -en---degree below zero


Foto och beskärning: Jag