be creative ♥

Mys på stan

Bloggar från blogg.se appen nu, får se hur det blir :)

Hängt med Alicja idag, åt en himmelskt god räksallad som hennes fina mor knåpat ihop till oss på skafferiet och sen blev det en runda i stan för att avsluta en fin dejt med en fin morotskaka från ebbas. Himla bra alltihop.

Nu är jag hemma, nyduschad och väntar på att mack ska komma hem. Eftersom APT mötet blev inställt idag är det fedesoftande som står på schemat ikväll, det tackar vi för!

Saknar Packhuset
(Bilder från min Instagram)

Bryggbalkongen på vårt rum på Packhuset.


Hotellet bjöd på te och varm choklad (och kaffe) dygnet runt. Yes thank you! Avnöjts under fint väder på bryggbalkongen. Snacka om lugnt och fridfullt där var. Speciellt på kvällen, ingen annan som satt därute typ :) Perfekt!
Shopping i Montreal, Canada

AAAAAAAAAH. En av de största grejerna jag saknar med Canada är (förutom att det är ett härligt land att vistas i) - SHOPPINGEN. Omg. Jag gick losss - totally and completely! Haha. Allt som syns i bild förutom mobil o tillbehör är från CA. Från väska, och lilla blåa sjöhästen (har bytt med syrran och fått en LILA istället nu :D), jeansen, och linnet. Kommer dock inte ihåg vad någon utav dom hette... är inte så bra på namn. I've got a better idea, lets go together and I'll show you :D Någon som är sugen om några år? Hihi.... DJET HONGDXA :D ??? Anyone?