be creative ♥

Naglar: steg för steg
Oooops, blev ett ganska sent inlägg, kom inte hem förrän nu! Här har ni nagelintresserade nattugglor något att knapra på medan ni andra får vänta tills imorgon.
Alla märkena: Depend (lila), Aroma NailPolish (guld lacket), De tre smala (guldglitter, vit och svart) är i märket Nail Art Colors, och den gemonskinliga är Diamond Hard. :)
 
1. Måla grundfärgen; lila från Depend. Kolla vilka mini-lack de har här!

2. Klipp ut en liten bit disksvamp. Klicka ut lite nagellack på en bit kartong eller likande. Använd kanterna på svampen för att dutta. Det kommer att komma utanför, ta bort det med en tops eller låt det försvinna av sig själv, jag brukar köra på det senare alternativet.

~ Efter att ha duttat det guldiga lacket samt glittret, lägg på ett genomskinligt lack för att framhäva glansen och glittret. Därefter målar jag strecken. Anledningen till att jag låter bli att lacka efter strecken är för att det kommer att smeta ut färgen, vilket inte är så snyggt..

3. Använd den smalaste penseln du har och måla långa streck som går från nageltippen in mot nagelbanden och åt sidan. Välj känsla. Börja med svart och avsluta med vitt. Klaaaaaar-r-r-rt!

Enkla sommarnaglar!

Här har ni ett par superenkla naglar, som ni därhemma kan göra!

1.
Du behöver två nyanser av grönt (vet inte om det syns på bilderna), först ett lager ljusgrön, därefter ett litet mörkare - täck inte över den ljusa färgen helt utan bara i kanten för övertoningseffekt. Detta görs med hörnet av en disksvamp!

2. Blommorna och hjärtat ni ser är nagelklistermärken - finns att köpa på t.ex. åhlens, gekås - och det sätter ni efter att ni har duttat det gröna.

3. Avsluta med glitter och överlack. Lätt som en plätt, men ändå tjusigt. Fick en skön känsla av sommar.

Titta in senare för att se; steg för steg inlägg till dessa naglar.
Loppisfynd


Marina och myself var på loppis-jakt igår. Det fanns ett ställe jag blev totalt kär i. Jag har försökt gå på loppis och större second hand butiker, men aldrig riktigt tyckt att jag hittat något. Tänkte att det förmodligen bara var jag som är kräsen och inte vill ha "gamla" grejer, men ack så fel man kan ha.

Jag rekommenderar varmt Vejby IF's loppis. Dock körde vi lite fel när vi var på väg ut och missade en massa dyrbar tid på loppisen. Vi kom dit tjugo minuter innan de stängde, röjde runt fort som fan men tog inte många minuter innan vi hittade flertals fynd! Jag tror att väskan kan ha kostat max tjugolappen. Pimpat upp den med ett par nitar från ett gammalt skärp och en fjärilsbrosch, watcha thinking?