be creative ♥

Glitterpulver

Detta är cirka fem dagar efter att jag målat naglarna (från midsommarafton, därav svflagg).


Jag har använt mig av glitterpulver.

How to paint: Måla först ett baslack. Använd en valfri pensel (bekvämlighetsval), doppa i lite vatten för att lättare fånga upp glittret (häll gärna ut lite på ett papper), lägg/dutta på önskat ställe, avsluta med ett genomskinligt lack för att glittret ska sitta på plats och inte falla av. Enkelt, snyggt och hållbart. Målade naglarna för 9 dagar sedan och de är fortfarande hyfsat fina - med förslitningar så klart. Kan tänka mig att glitterpulver finns att få tag på i hobbyaffärer eller på barnavdelningar.
Jordgubbar

I år har jag ännu ej smakat jordgubbar som är riktigt söta och goda i sig själva, antingen har de varit suuuuuura eller smaklösa. Men vilka smaklösa och sura jordgubbar som helst + tillbehör gör det gott ändå! Min favorit är nog jordgubbar med gammaldags vaniljglass (edit: och en läsare påminde mig om chokladdoppade jordgubbar - det ska vara marabous mjölkchoklad, ååååååhhhh! det är det nog godaste! och sen jordgubbar till tårtor och bakelser... mmmm... och även ovispad grädde och socker som lillkillen ovan farar för... kekeke :D)

Hur vill ni ha era earthdudes?
Midsommarfirande med barnen
I torsdags smygstartade vi midsommarfirandet med en häääärlig dag på jobbet med strålande väder, en blå himmel och ett blåare hav. Barn som skrattade och hade kul, men även pedagogerna som var på mer glatt humör än vanligt, det bråkades lite mindre och folk var lite lyckligare. Diggar verkligen solens energi som kan göra livet så mycket trevligare ibland ^^. På förmiddagen klädde barnen midsommarstången (med liite assisterande hehe), den blev SÅ fin! Don't you think?! Plus lite dans runt så klart. Efter lunchen bjöds det på jordgubbar och glass till efterrätt! Vardagslyx, oh yes. Efter lunch målade jag ett gäng små samt stora naglar - visar i ett eget inlägg senare men ett tjuvkik finns lite längre ner..! Hihi, har varit riktigt riktigt roligt att jobba på detta vikariatet jag haft de senaste två veckorna ♥. Tråkigt att lämna när man precis har börjat trivas och lärt känna barnen och kollegorna en gnutta mer. Kommer att sakna! Men nu väntar nya utmaningar, det är inte så tokigt det heller kanske.

Men nu lite bilder från fritids:


Midsommarstången på gång! Sååå fina färger :)


Efter lunchen gick jag ner till havet och doppade fötterna - harmoni!
(Gillar skarpt mina målade tånaglar med mörk- och ljusrosa XD)


Trippade tillbaka med sandiga och bara fötter.


Back to work!