be creative ♥

Havet
Upplevelsen i stugan i helgen var som SPA för själen. Noll täckning på mobilen hela helgen, vilket var väldigt skönt. Jag la av mig den, slapp ringandet och messandet. Eftersom mobilen är min enda klocka hade jag mer eller mindre ingen koll på tiden heller under helgen.. Så skönt att slippa det för en gångs skull. Annars är det alltid någon tid man ska passa.

På lördagen fick vi ett underbart väder med. Solen sken och inga moln på himmeln. Satt man på altanen var det helt vindstilla. Sedan låg havet typ 50 meter från stugan.. det första jag gjorde när jag gick upp var att ta en promenad längs stranden tillsammans med kameran som sällskap. Total ro och fridfullhet. Hur härligt är inte det?!

G & Gustav hämtar båten till mig och marcus.


Marcus ror ut på det stora havet... wooh, vågor och vatten!


Men vi stannar inte så länge utan känner oss tryggare på fastlandet.

Mannen och hans katt
Vad är likheten mellan en man och en katt?Båda är mycket rädda för dammsugaren.

Hemma från stugan
Har precis kommit hem till föräldrarna i Helsingborg efter en helt underbar helg i stugan (Löderup - en bit utanför Ystad). Vi har verkligen haft det toppen mysigt och gött. En längre uppdatering med bilder kommer eventuellt imorgon om jag hinner, när jag är tillbaka i Borås igen (om datorn inte flippar med mig:/). Nu ska jag leka med syrran. Hoppas att ni har haft en super helg!

Här får ni ett litet smakprov av helgen: