be creative ♥

Fredagsmyyys med macobello

Efter en hård (säger vi) och lång vecka så var det inte helt fel med massor med fredagsmys. Vi gick upp lagomT sent, flummande rundor nån timme, duschade och gjorde oss lite fina i kanten och sen begav vi oss ut vid 21 för att äta fiint. Vart annars om inte Olivén med deras fantastiska Entrecóte Diablo tillsammans med den dära tigersåsen?!? I MEAN HELLLOOO? Med lite tsatsiki som förrätt? Mumms. Skit i om man får leva på vatten och knäckebröd, den är helt klart värt priset! haha.. :P
 Efter middagen var vi såååå mätta och otroligt belåtna (det är jag alltid när jag går därifrån.. eller typ när vi får in maten.. hoho jaja, matvrak I know.. men den är så goo juu!) Vi tänkte ta en drink men vi bestämmde oss för att rulla hemåt istället. Det följdes med "Never die alone" med DMX och "Världarns krig" med Cruise och Dakota Fanning.. riktigt bra!!

Ikväll .. plugg står på listan och marcus har redan satt sig framför fotbollen. Kan det bli tråkigare....? Med lite tur så sticker han iväg och köper hem lite kina mat så det får väl duga för ikväll. Annars får jag underhålla mig med lite AFV istället..

Hoppas att snön smälter bort och våren kommer snart så att vi kan åka hem till helsingborg. Vi vill ju hem, men det är kanske inte värt att riskera livet ... liksom... ? =P Nåja nåååjaa.
2 B Continued... så håll dig uppdaterad! ;)

Kyss & Slem, Du vet vem!

PluGget & HugGet

Denna veckan har det inte varit bra för plugget nej. Jag har känt mig dålig och därför undvikit att gå till skolan. Vinter vinter vinter. Det är inget som jag uppskattar eller tycker om numera. Det är bara kallt och eländigt, och det gör inget bra för min torra hud. Och inte (fan) tänker jag heller gå ut och slänga mig i snön och leka ufo eller göra snöänglar.

När jag tänker på det så saknar jag bara helsingborg mer och mer. Familjen... mamma & pappa... och syrran.. och så saknar jag alla galna kaffe/te-stunder med linda... istället för att bara prata på telefon..timmar efter timmar och telefonen vill sprängas (hehe) men ååh.. viiill!

hade det bara inte varit helt underbart om jag hade kunnat flytta denna underbara lägenhet tillsammans med min beloved karl (och hans sjuka lilla tok) med till helsingborg, och där hela lärarutbildningen hade förflyttats också, med alla underbara människor som jag har lärt känna so far. åååh. men nej nej.
så är inte fallet. så lär det förstås inte bli heller. det är ju bara i mitt huvud det går. det är inte så att jag inte trivs. jag är nöjd, jo, det är jag. förutom det dära lilla lilla (fucking) problemet som jag har. men annars är det toppen...  och ja, förutom att vi är så långt bort från helsingborg. jag vill tillbaka till skåne. till mitt helsingborg, våra speciella ställen, dit där alla mina vänner finns. alla gamla goda puddingar...åh.

jag menar... tre år kvar på denna utbildning. sen är ju våra planer att flytta söderut igen, men då är ju säkerligen alla mina bebisar borta också. de gör väl inget annat än försöker kämpa för att komma därifrån.. och vissa är ju redan på väg. en del kommer tillbaka lite då och då efter att ha pluggat eller jobbat...

och så saknar jag alla sega, tråkiga, trötta, orka-bestämma-någonting- helgerna med grabbarna.. som egentligen var helt underbara. bara inte göra någonting, bara knäppa sig, bara dinga loss.. vara arbetslös och leva på alfakassa och softa livet... SOMMAR... !!!!!!! vänner.. glass.. sitta i norrahamnen och titta på solnedgången och bara snacka massa gojja och ha übertrevligt... för att sedan gå och sätta sig på någon lovely krog och ta en drink... njuta. inte stressa.

här sitter jag och dagdrömmer.. som om jag inte har bättre saker för mig egentligen. ha?

me&mack

Kyss och slem, du vet vem

Att plugga gör en tokig...!

Lalala... jag är knäpp jag vet... 04.33 på morgonen och jag sitter här.. 
Borde plugga nu.. Men har läst så länge att texten bara flyter samman, behöver en paus när man bara läser vidare utan att förstå sammanhanget. Jag ser bara fler ord, meningar, bokstäver och sörja. Ha ... Ha.. :P ://// tenta på fredan kommer ju säkert att gå SÅ bra!

När jag läste "Att bli sig själv" av Daniel Stern, tänkte jag massor på mina goa ungar på Ättekullas förskola. Mycket som han skriver som jag känner igen av den korta tiden jag var hos dem.. Åh... saknar dem alla så mycket!!
Men... Det sorligaste av allt är att jag ska lämna min fiiinfina studiegrupp som har hjälpt mig genom första terminen på högskolan... Får väl hoppas att den nya gruppen jag hamnar i är hälften så roliga & härliga! :D

Ja... på måndag börjar vi på våra inriktningar ju. Ny kurs, nya klasskamrater, nya böcker att läsa, nya tentor att göra, fler nya examinationer och seminarier, nya föreläsare och nya VFU (praktik) platser. Det ska bli hemskt läskigt men ja. Men hemskt intressant!!! Längtar lite faktiskt... haha... *sajkoo*

Men nä, nu ska jag ta en dusch och sen trakassera min älskling lite som sitter här bredvid vid sin dator... JEEZ, är vi nördar eller vadå? haha...

Kyss & Slem, Jag Är Vem!!!!