be creative ♥

Cykelleed, Shaaalalalaa Cykeelleeed! Shaaa la la la la laa
Och sist men inte minst, söndagen var kommen. Syrran och jag bestämde att vi skulle ta en cykeltur till innan jag lämnar helsingborg, Fung fick nys om detta men hade ingen cykel och bestämde sig för att följa med på farbrors sparkcykel. (Hahahahahaha.. Hon tänkte sparkcykla en mil eller nåt) *ASGARV* Hon följde med jo.... men inte på sparkcykel, utan hon fick låna en cykel av grannarna på stengatan. Vi cyklade till humlegården, följt av eskilsminne, adolfsberg, rosengården, fredriksdal... Sen var det hög tid att vända och cykla tillbaka för vi hade bestämt hemgång cirkus 15.oo med marcus. Vi kom hem 14.50, sprang in till duschen, ut igen, käka fort och sen ut till rydebäck för att picka upp marcus och hans lilla klump. Resan till Borås var varm och skön. Väl hemma skulle jag och marcus göra en storhandlning på Ica... Skönt att komma hem till vår lägenhet, men inte så värst skönt att komma hem till Borås, Norrby... haha... Wellwell.

Thankz for a really awsome weekend guys! ♥
Cykelturen med Hongdxa och Djet gick ju ganska bra... hade lite ont i röven, därav sittdynan fäst på sadeln haha.. och förutom att Hongdxa höll på att få sig själv ihjälkörd så var det good in the hood. Med hongdxa skrålandes "Cykelled, shaalalala, cyyykelleeed shaaaaa lalalala", syrran som gled förbi helt oberörd på sin supercykel fastän jag trampade på som en bränd gnu så var det en väldigt härlig och "skön" cykeltur.. Haha..

Puss på er!


Vi avslutar lördagskvällen...
...med grill & mys med familjen! :D Såklart skulle vi ju fira Morsdag. Efter cykelturen tog vi en dusch och slängde i oss lite mat i väntan på middagen. Farmor, fastrarna, kusin, farbror och fru anlände vid 17 tiden och vi satte igång att fixa maten. Grillspett, vårrullar som göras och friteras, sallad, kött osv.. Muums. Efter maten var det presentutdelning till våra mammor. Efterrätt.. Hang yan dao foo med cocktail, som Fung ville diska :P Haha... Hon såg en vit skål, och själva efterrätten "Hang yan dao foo" är också vit.. Så hon såg inte den, hon tyckte att skålen såg tom ut och la ner den i diskhonen för att diskas. Eh.. syrran fick flipp och bara VA GÖÖÖÖR DU?!!?!?!?! Men den gick att rädda haha.. Fick skölja av den, och den smakade väldigt gott trots tillsatserna. Hihi.. Syrran och kusinen blev klippta av Pouneh också. Mmh.. Dom blev fina. Djet blev extra fin efter att jag hade tunnat hennes hår lite mer också. Hihi.. Men till slut bestämmde jag mig för att klippa mig själv.. haha.. Lite skeptisk mot nya frisörer..

Goodnight family!Helsingborg fortsätter...
Lördagen fortsattes med cykeltur med syrran till Råå.
Jag fick för mig att jag skulle testcykla farsans nya mini-ihop-vikbara-cykel.
Den var härlig.. Men inte så hjälpsam i uppförsbackar dock :PEfter en härlig cykeltur var vi hungriga och redo för grillen! :D