be creative ♥

Cykelleed, Shaaalalalaa Cykeelleeed! Shaaa la la la la laa
Och sist men inte minst, söndagen var kommen. Syrran och jag bestämde att vi skulle ta en cykeltur till innan jag lämnar helsingborg, Fung fick nys om detta men hade ingen cykel och bestämde sig för att följa med på farbrors sparkcykel. (Hahahahahaha.. Hon tänkte sparkcykla en mil eller nåt) *ASGARV* Hon följde med jo.... men inte på sparkcykel, utan hon fick låna en cykel av grannarna på stengatan. Vi cyklade till humlegården, följt av eskilsminne, adolfsberg, rosengården, fredriksdal... Sen var det hög tid att vända och cykla tillbaka för vi hade bestämt hemgång cirkus 15.oo med marcus. Vi kom hem 14.50, sprang in till duschen, ut igen, käka fort och sen ut till rydebäck för att picka upp marcus och hans lilla klump. Resan till Borås var varm och skön. Väl hemma skulle jag och marcus göra en storhandlning på Ica... Skönt att komma hem till vår lägenhet, men inte så värst skönt att komma hem till Borås, Norrby... haha... Wellwell.

Thankz for a really awsome weekend guys! ♥




Cykelturen med Hongdxa och Djet gick ju ganska bra... hade lite ont i röven, därav sittdynan fäst på sadeln haha.. och förutom att Hongdxa höll på att få sig själv ihjälkörd så var det good in the hood. Med hongdxa skrålandes "Cykelled, shaalalala, cyyykelleeed shaaaaa lalalala", syrran som gled förbi helt oberörd på sin supercykel fastän jag trampade på som en bränd gnu så var det en väldigt härlig och "skön" cykeltur.. Haha..

Puss på er!


#1 - mingla

Håller på med ett projektarbete om just blogging och undrar om du får betalt för att blogga? Vore snällt om du ville svara. :)

#2 - Freja

Härliga bilder!

#3 - Freja

Härliga bilder!

#4 - Anonym

älskar att cykla