be creative ♥

Prag resa: Start om 7 timmar

Nu närmar det sig. Om 7 timmar ska vi vakna och om 8 timmar lämnar färjan Helsingborgs hamn för att glida till Danmark, Helsingör. Därefter tåg ner till Kastrup. 10.30 lyfter flyget och sisådär 1,5 h därefter landar vi i Tjeckiens huvudstad: Prag.

Tänkte bara önska alla som tittar förbi: Tidig trevlig helg och ha en fortsatt skön arbetsvecka i sommarhettan till er som jobbar ;) Vi drar iväg på semester nu! Jag kommer förmodligen inte att blogga ifrån Prag så vi hörs nästa vecka när jag är hemma igen.

Ps. Tack för alla fina kommentarer jag har fått av er på sistone, hinner tyvärr inte svara på dem just nu, men ni som  har nagelrelaterade frågor hänvisar jag er till Nail Art kategorin, de flesta svar om verktyg osv finns där, om inte är det så klart bara till att fråga på i kommentarsfältet, så svarar jag senare :) Men kika här så länge!

Nu ska jag packa klart klart klart och sen sooovaaaa. Om man nu kommer att kunna somna.. ^___^Sola, bada, kräng glass, jobba, glid, softa och njut
, önskar Jenny!
Mammis naglar
Mitt verk ikväll; Mammsens naglar. Jag är inte helt nöjd men det får duga så länge ^^ Tills hon kommer hem från VN och köpt en massa nytt nagelstuff till mig, hopefully.. Hihi. Tänkte att jag skulle slänga iväg ett nagelinlägg här nu innan jag ger mig av och är blogglös tills på måndag. Enjoy dessa så länge. :)

Årets första dopp i havet!
Kom hem till Helsingborg igår. Mack har bott hos oss (mina föräldrar) nu innan vi drar till Prag på imorgon. Hihi.. Slängde in oss i duschen när vi kom hem efter att ha stekts under flera timmar i bilen. Blev serverad special-made-dinner-for-me&mack av mammsen :D

Sen ville Marcus mata birdies men dom vägrade att komma fram.. :( En massa brödsmulor låg på gräset och väntade på att bli uppätna. Fiskarna var mer mottagliga för mat och kom upp till ytan och visade sig någon milisekund.

Efter maten klippte Marcus gräsmattan och jag agerade sladd-hållerska. Knepigt det där. En eldriven gräsklippare med en sladd(ar) lång nog för att klippa runt hela huset och samtidigt ska man tänka på att inte cutta av sladden i klipparen...


När gräsmattan var finklippt åkte Mack, mamma och jag till stranden och tog oss ett kvällsdopp i havet. Årets första dopp för oss alla tre faktiskt. Hihi.. Vattnet var kallt men så himla härligt. :)


När vi väl hade kommit hem igen efter badet var alla brödsmulorna borta! De jävlarna! Haha :)