be creative ♥

Helsingborgs festivalen 2007
Now im back in tha bigbig wonderful BORÅS. yeah..? Helgen har varit mycket underbar. Träffat massa underbara människor (och mindre underbara, but shit happends right..?) Grabbarna.... alla mina grabbar..... LOL.... Hände en riktigt ful grej... Men det ska vi dock inte ta här. :P
Nåja.. vart fasiken höll mina brudar hus..? Öh... Jo förutom en typ.. en och en halv kanske... haha. Kul att träffa er Michelle och Helen.. i två sekunder... Wiii...!

Men SUE-LIN!!! Älskar dig gumman!! Tack så sjukt mkt för fredagskväll.. hade så jävla kuul! Spindelmannen ääägde! Synd att åkturen tog slut så snabbt.. haha.. hade lätt kunnat åka några timmar till! Att försöka snacka seriöst i virvelvinden var nog inte så jävla lyckat!! Hahaha.. Men bra snurr var där. Och lördagen var också rolig.. Tråkigt att den skulle sluta som den gjorde. Men fan.. den roligaste personen att flippa ihop med är DIG och bara DIG. Och vi behöver inte ens alkohol för att bli berusade.. bara vi har varandraaaa <3 haha

LOVE BIG TIME!

image103
image104
Before & After?
Hahaha

Mysigt att komma hem till päronen och syrsan också. Saknar er, vet att ni saknar mig också sååååååå hiiiimla mycket. Coz Im so cutie... XD Right Siz..? :) Kawaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii!

image111

Göta Hemtjänst. Ja.. det känns som att man städar och tvättar och fixar grejer hit och dit hela dagarna.. Vad finns där att säga? Men helt klart en schysst jobb att tjäna extra pengar på!

Och förhoppningsvis kommer Alicja och Yasemin och hälsar på mig i helgen. :D Och Sandra är en dumbom. Sådeså.

So You Think You Can Dance?
Det är vad jag kallar underhållning

Huvudvärk

[07:36]
Godmorgon? Kände mig duktigt död imorse.. Men underbar flickvän som man är går man upp 6.30 för att köra sin älskade pojkvän till jobbe, fast jag själv inte börjar förän 14:30.. surt. Jag hade också velat jobba nu på dagen istället.... grrr! typiskt..! Men men.. pisseregnar ute också.. Då vill man gärna springa runt på Göta? Jeeeesss!!!? Nåja. Tänkte egentligen sticka till Kusinen och väcka lägenheten där.. Syrran och kusinen kom ju hem från sommarlägret igår. Krängde lite pizza med dom och senare kom Ida med Paj och Magnus gjorde coffee.. och sen var man full och mätt och jag bestämde mig för att rulla hemåt.

Meen ja. Sen tänkte jag.. dom ligger säkert ändå och sover så här dags. Orka väcka ? Nä.. och sen, varför åka dit och sova där när jag kan sova i min egen säng med mina tusen kuddar och mitt underbara täcke? Än om jag sticker till min kusin.. får sova på en liten bit av en bäddsoffa.. i hopp om att ha något att dra över sig så att man inte fryser ihjäl.. och kanske en kudde under huvudet så att man inte få nackspärr? haha.. nä men nästan. dessutom behöver jag TID.. sätter in ny musik i mobilen FFS. Det behövs verkligen.

Oj oj, men ser man på. Syrran har vaknat. Redan :/ Galning. Säger jag. Vi ska åka och köpa frukost och shoppa på apoteket.

Och så jobbar vi måndag, tisdag, torsdag och fredag denna veckan. Lördagspasset har jag lyckats byta bort ! ! ! ! Nu är det bara söndagspasset kvar som jag MÅSTE bli av med, då bär det av sååååååå mycket till helsingborgs festivalen på fredag! ÅÅÅÅH! Jag SKA ha SÅ jävla KUL. Skit i allt... Jag ska fan supa med Sulle. Så ta dig dit baby! Om inget annat så ska jag supa med NÅN! Hahaha.... jag veeeet folk som ställer upp....! LOL.. Och sen ska jag fan åka karuseller och handla massa onödigt skräp med fint skräp på marknaden! Sådeså! *SAKNAAR alla mina underbaringar*

Jag vill inte jobba idag!!!!!!!!!!.... Blir till o komma hem sent, chilla fort som fan, kanske hinna slänga ett öga eller två på teven eller boken. Äta? .... Och sen bums i säng, och sen vakna tiiiiidigt på nästa morgon och fortsätta jobb...! Wiho.

image112

Soapbubbles!

Att blåsa såpbubblor och se de vackra bubblorna flyta omkring..
..är förmodligen bland det bästa jag vet.

image96Tack så mycket för hellokitty såpbubblorna Sandra, den är fruktansvärt söt! :)

soap bubbles makes you and people around you happy!