be creative ♥

När jag stannar upp

Jag älskar när spindelnät har blivit alldeles frostiga eller fuktiga såhär. Ser ut som ett vackert smycke eller juvelkrona! Kan få mig att stanna upp en liten stund innan jag tar klivet in på jobbet. Ta fram kameran, knäppa av några bilder och njuta en liten stund till.


En annan morgon var det bara jävligt dimmigt.


Men efter bara två timmar var det hur klart som helst. Läckert hur det kan bli. Älskar höstlöv.


Jag spelar & sjunger till Ukulele dagligen med ungarna, det ger mig glädje.


Jag har alltid gillat Björkträd, dom är så himla fina. Minns när jag var liten och alltid ritade björkträd med vit trädstam och svarta streck på mina teckningar.


Livet är lite som denna växt, snirkligt. Men jag gillar det.
Because of You

Älskar den andra delen av videon när han sjunger Because of you.

Pojken som räddade sjöstjärnorna

Jenny Hsu Foto & Redigering Iphone, PS Express.

På Lou Rosslings föreläsning berättade hon om olika erfarenheter & möten hon hade haft med barn. Hon berättade bland annat om en pojke i Turkiet. Varje dag innan skolan sprang han alltid ner till stranden för att slänga tillbaka sjöstjärnorna som hade strandat. Han slängde så många han bara hann och sen iväg till skolan. En man som hade sett honom några gånger gick ner till honom och sa: "Du, det är ingen idé att du slänger tillbaka dem, här är ett helt berg, det betyder ingenting!" Pojken tog upp en sjöstjärna i handen och svarade: "För denna betyder det allt." Och sen kastade han tillbaka den i havet också.


Så omtänksamt! Detta lär mig att vara mer omtänksam, osjälvisk, snäll och hjärtlig - varje dag.