be creative ♥

En flott flotte från japan

Snacka om en flott flotte? En sån hade inte varit helt fel att ha i naturlig storlek... höhö :) Jupps, syrran har också pimpat sin telefon och givetvis i grönt! ;) Vi hotade att kidnappa min kusinens telefon också och pimpa den, men lyckades inte.. :P Men det är inte över än.. kekeke..

Här var vi alla samlade i Japan, på en koreansk restaurang - Typhoon - i Akihabara:

UPDATE: Syrran har skrivit en top 20 lista om vår japanresa, in där o titta ni som inte orkar vänta. För jag vet inte när jag kommer ha tid att göra ett bra inlägg, så då avstår jag hellre... Så, gå in på hennes blogg och läs så länge.... KLICKA HÄR! :)

Innan vintern var det höst
Givetvis tycker jag att vintern och kylan i Sverige hade kunnat varit betydligt kortare men jag gillar ändå att vi har olika årstider, det gör att man uppskattar dem mer. I år tycker jag att hösten har passerat ovanligt fort, hann knappt se några fina höstlöv. Det skulle vara höst & löv säsong när vi åkte till Japan och visst fann vi några uppe i bergen där det var kallare än i Tokyo där allting fortarande var grönt i november... Några röd-grön-gul-orangea färger från Japan:Fuji Kawaguchiko.

Förra årets höst var helt otroligt vacker.

Borås, oktober -09.


Helsingborg -09.
YanNails är uppdaterad

Mina nagelälskande läsare; ni har väl inte glömt YanNails, bloggen där mina målningar kommer upp.