be creative ♥

30års fiesta
Tjooo! Fan.. vaknade av att man är pissenödig och sen går det inte att somna om. Så nu när man är vaken tänkte jag att det var lika bra att dra till min kusse och hjälpa till att förbereda inför festen ikväll :) Ska susa in i duschen nu och sedan drar jag. Marcus kommer väl sova till kl 19 ikväll då festen börjar. Haha :P

Igår var vi på ullared... Vi fyra brände nog en hel del pengar! :) Köpt nya kläder... Hittade 3 par jeans! Och 3 vårjackor, lite linnen och annat shit. Jag är nöööööjd. Näe, nu ska jag packa ner resterande av saker som kan vara bra att ha.

PUSS OCH KRAM. :)
"Människan i naturen" ?
Alltså, varför sätter dom en föreläsning från kl 18.00 - 20.00. Tror dom verkligen att man inte har bättre saker för sig än att komma in till skolan två gånger på en och samma dag? Tss. Blir nog kul för "Michael Azar" som ska hålla i föreläsningen.

Jaha......?! Och vafan menar dom med att man ska förbereda en uppgift till Studiegruppen? Jag trodde att dessa tramserier slutade med SST:na men shi fick vi.

Alltså, vem fan HAR TID att göra såna skitfina lunchboxar till sina ungar?

image224
image226
Svar: JAPANER

Jag är så jäävla trött. Fysiskt, men mest psykiskt. Vill inte tänka, vill inte orka. Jag vill inte till skolan imorgon. Jag vill sova. Och jag vill sova läääänge. Och jag hatar fotboll. För jag fick inte se TopModel ikväll. Om de ska visa fotboll, kan de väl vara snälla och lägga det på typ någon utav alla tusen SVT kanaler, eller TV4 tusen plus plus plus eller någon mindre viktig kanal. Sucker fucker... Men nä. Självklart ska de sätta det på 3.an eller 5.an. WHY? WHY???? Är det för att de har så mycket reklam?

Vem hatar inte reklam ? Säg inte "jag".. I'll fkcn cut your head off

Man kanska ska fixa lite Mackor ala Jenny till Mack nu?.. Ja, mysproppen kommer ju hem om en halvtimme. Då är han säkert utsvulten.. Haha.. Underbar flickvän jag är va? Tiiiiiiihiiiiiiiiiii fniss. Vet ni?


Jag behöver fan sömn.
Väck mig när våren har kommit på "riktigt"
Jobb & Plugg
Måndagen och snart är tisdagen också avklarad. :) Skrivit det pedagogiska ställningstagandet nu, seriöst orkar jag inte lägga ner så mycket energi på det.. Det får helt enkelt vara klart nu och sen får man väl komplettera om mupparna på högskolan tycker det.

Jobb på tunnlandsgården idag. Det går faktiskt bättre och bättre om jag får säga det själv :)) Niice när man börjar lära känna ungarna mer och de vet vem man är liksom.. :D Hoppas det blir mer snart igen!

Efter jobbet blev det en sväng ner om stan... Kände mig dock lite hängig.. kraftlös eller nåt.. weird. Bestämde mig för att titta in på Sahar's jobb och vi hann med en liten fika också :D Alltid kul att träffa dig tjejen! *kraaaaaam*

Åh... tvätt. Ja, det är tur att man har en pojkvän som faktiskt kan tänka sig att ta hand om tvätten once in a while. Finns det något som är tråkigare än att diska, så är det nog fan att tvätta. *Puh..

image223


Days of our Lives, är min avkoppling. Haha ;D