be creative ♥

InstaPaint


Fick för mig att jag skulle måla om några möbler här hemma och här ser ni första projektet! Jag är långt ifrån klara med lägenheten, men nu har jag åtminstone börjat. Ska hitta fler coola lila prylar att bryta av med men just nu får vi ta vad vi har :) Nästa projekt, det gråa datorbordet.... Får se hur mycket som hinns och orkas i veckan, för idag är sista semesterdagen. Ojojoj.... tiden har rullat och det är läskigt och bra på samma gång. På tisdag ska jag och Sulle till malmö! Wohoo.
Tisdag


Vaknade i Amsterdam. Checkade ut. Lämnade bagage. Åt frukost/lunch på hotellet bredvid. Blev någon hollänsk specialare med Saté och pommes/bröd & sallad. Promenerade runt lite. Gick förbi China Town, Marcus handlade några ananasbullar. Gick längst med kanalerna och Amsterdams gator en sista gång innan vi tog tåget och flyget och tåget och färjan ooocchh bussen tills vi äntligen nådde hemmet.

Kommit hem. Packat upp. Betalat räkningar. Laddat in 706 bilder från tre olika kameror och nu sitter jag här och pustar ut. Veckan som gått har varit underbar. Marcus och jag, med massor av egentid och mys. Som vi har längtat efter att få komma iväg tillsammans! Men jag ska få be att tala om att det är lika skönt att komma hemma igen! Knäppt att en av de bästa känslorna med att komma iväg är att få komma hem igen. Fast mycket logisk.

Fast det är nog ingen som är gladare än katten, för att hennes King Of The Universe kom äntligen hem! mmm mmmmjauuu mmmjaaaaaaaauuu mjaaaau!!!!! =^-^=v