be creative ♥

Rosetter
Jag har världens sötaste älskling. Hihihihihihi. Stort fniss.Obegränsat med kärlek


Mammas födelsdag
Då var vi hemma i Borås igen efter en helg i Helsingborg. Igår fyllde mamma år och det firades med fondue, med hela tjocka släkten. :) I fredags hade vi (jag, syrran, kusinen och magnus på ett hörn) hemma-spa för mammi! Först fick hon ett fotbad och ansiktsmask, sen hade vi tappat upp ett bad med massa ljus och mys i badet. Efteråt fick hon helkroppsmassage och efter det fotmassage. Efter massagen gjorde Magnus amerikanska pannkakor med sirap. Mums. Det var nog första gången jag åt det? Mamma satt och softade med pannkakor och fick samtidigt fotmassage, njöt och sa hur lyxigt det kändes ;D Hon fick öppna sin första present som var får-inneskor, grymt sköna. Jag testade dom :D Därefter fick hon sina ögonbryn noppade och vi avslutade spa:et med nagelvård. Nice vaa? ;D

Hemma-spa, fondue, följt av tårta, födelsedagsmusik, present, mingel och fint sällskap. :)


Syrran spelade födelsedagssången på piano och pappa på sin såg, han är grym! :) Svårt att beskriva med ord, men det låter likt spökljud, men att överhuvudtaget kunna göra ljud på sågen, så att det låter som en sång är ju helt sjukt! Och jag sprang runt med kameran i högsta hugg :D Har fått låna en systemdigitalkamera tills på tisdag, så det är väl bara till att klicka på allt vad man kan nu. Hoppas på fint väder imorgon. Slurp!

Hemma från Amsterdam
Utan att ha spräckt vår resekassa är vi nu hemma igen efter en helt underbar resa. Amsterdam var sjukt härlig. :) Soft folk, mysig stämning, kan definitivt tänkas att åka dit igen, kanske under en varmare period, och på ett närmare hotell.. ;P Det är ju faktiskt lite sorgligt att vara tillbaka i Sverige, om man får säga så. Men imorgon ska vi hem till Helsingborg, det är ju något att se fram emot i alla fall. Här har ni ett litet smakprov från Amsterdam.

What happend in Amsterdam, stays in Amsterdam..


marcusdetärduochjagföralltid♥