be creative ♥

Årsresume 2009
GOTT NYTT ÅR!

Fyrverkerierna är plåtade förra nyår.

Hittade denna lista hos Kenza och var ju bara tvungen att sno den. Ni som orkar med en massa text kan ju läsa om mitt superintressanta liv. Haha ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Eh ohja!? Förmodligen tusen saker. 1. Flyttat till en "egen" (delad med Marcus förstås) lägenhet i Helsingborg. 2. Flyttstädat (och det ska dröja otroligt länge tills nästa flyttstäd!). 3. Jag har kört minibuss & automatare för första gången. 4. Lärt ett gäng tjejer att måla naglarna ^^ (Eh.. ska blogga om det någon dag när jag har tid haha, mycket har fått ligga på paus nu med allt annat going on) 5. Köpt en ny soffa. 6. Varit på "kompissemester". 7. Varit i Prag. Listan tar nog inte slut om jag ska fortsätta skriva här...

2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade faktiskt gett upp det där med nyårslöften eftersom jag ALDRIG höll dom.. inte en enda gång har jag hållt mina nyårslöften till mer än två minuter efter tolvslaget. Men jag funderar starkt på att "avge" något nyårslöfte till mig själv i år! Har ni några bra löften? Tipsa!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte indirekt vänner till mig... typ bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej och det tackar vi för!!

5. Vilka länder besökte du? Hmm.. förutom genomfart i danmark, var nog det enda landet jag besökte Tjeckien.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nja, jag saknade det inte direkt under 2009, men ett jobb under 2010 hade suttit fint ;P

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Hmm.. Inget specifikt datum kanske men förmodligen pragresan, flytten och alla speciella stunder jag haft med vänner, familj och Marcus.

8. Vad var din största framgång 2009? Mina idéer och min kreativitet inom nagelmålning.

9. Största misstaget? Ingen aning faktiskt! Haha. Jag har inte lagt tråkigheterna på minnet.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Njäe, klarat mig hyfsat smärtfritt i år ^_^

11. Bästa köpet? Mat... hähä. (Och en kofta som jag väntade med att köpa efter jul - och yees - den var på halva priset bara någon dag senare. Självbehärskning kan ibland vara guld.)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat. :D

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut. Ett långt år fyllt med roligheter och värdefulla ting.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Idollåtar med Tove & Erik (In the ghetto, Higher, Himlen är oskyldigt blå osv).

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar för resor. Ägt LCHF ^^

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag är ganska nöjd med vad jag har åstakommit! :)

18. Hur tillbringar du julen? Med min fantastiska familj & släkt, samt Marcus! ♥

19. Blev du kär i år? Absolut ^_^ ♥

20. Favoritprogram på TV? Våra bästa år? Hahahahaha. Det är som en drog! Can't help myself..

21. Bästa boken du läste i år? Harry Potter och dödsrelikerna. Förmodligen den bästa bok jag någonsin läst.

22. Största musikaliska upptäckten? Tove? Hehehe.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Åh, ja. Jag hade en extra lång födelsedag med flera dagar och flera olika nära och kära som firade mig. Love you all! ♥

25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig bara min rosa mobil.. och den fick jag. :D

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Det är ju bara rättvist att nämna alla mina "födelsedagsfirande" i år; Bio & middag med min älskade kusin, trerättersmiddag med Maria och Jacob, softar med frukost-ala-marcus och myser, middag på Cantina med Sulle! OCH sist men inte minst firade vi en gång till, pappa och mig, med familjen. Jag har det allt bra jag! ♥ ♥ ♥

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En resa till Amsterdam! ^_^ Men det blir nog nästa år med gängeeeet juu!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Bekväm och söt. :D

29. Vad fick dig att må bra? Det lugnet jag har hittat här i livet. Jag bara gillar läget liksom ;D

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Tove? Hahahaha.

31. Vem saknade du? Vänner som inte är i samma stad som en själv.

32. De bästa nya människorna du träffade? Marina, du ligger bra till där ;) I övrigt kan jag inte minnas speciellt många andra som jag har träffat "nya" i år.

Tack för ett fantastiskt år alla som har bidragit! Vänner, familj och så mycket kärlek. Ni är bäst! ♥
Vinn en nagelstyling från mig!

Hej kära läsare, beundrare, älskare, vänner, herrskap, damskap och fans..

Snart är detta året slut. Öppet och frostigt står det nya året precis runt hörnet och väntar. Började fundera på nyårsnaglar. Vi välkomnar ju in det nya året med glitter och explosioner (fyrverkerierrrrr). Nu vill jag att Ni ska hjälpa mig att bestämma design till nyårsnaglarna! Självklart (!) ska det vara med massor av glitter.. Har inte kommit på exakt vad jag ska ha för motiv men vet bara att det ska se ut som snygga glitterexplosioner. Nu mina kära vänner, vill jag ha din åsikt. Skriv, ge lite förslag, önskemål, tips osv. Bästa förslag får en målning! Haha.. ;) Jaa visst, så länge ni tar er hit.. ^^ Låter inte det som en bra idé? (Ni kan väl ge förslag fastän ni inte vill vinna målningen? :D)

Ps. Förresten, måste även bara tipsa om en ny upptäckt i min nagel...eh...värld? Diamond Hard! Skitbra, förutom att det ska stärka naglarna o blaha, så är det ett skitbra överlack till finishen. Nagellacken verkar hålla mycket bättre. ^_^Nu är det sovdags gott folk, god natt!
God Julafton!

Va' sjutton liksom, det är julafton och då måste jag ju ha ett par juliga naglar! :)


Imorse åt vi gröt & hjärtemackor (tvingade Marcus att äta haha) och öppnade våra julklappar. ♥

Marcus har redan åkt iväg till sina föräldrar. Jag ska väl också göra mig färdig för att dra hem till mina föräldrarna och för att sedan åka vidare till farmor och spendera julaftonen där. Hungrig börjar jag bli igen med.. hrmf. Hur firar ni idag? Hur som helst så vill jag önska Er alla en underbar jul ♥ Glöm inte att äta er tjocka och runda & slita upp alla paketer ni får tag på! ;)