be creative ♥

Hemma i Borås
Nu är jag hemma i Borås igen. Kändes både sorgligt och deprimerande att behöva lämna alla i Helsingborg och åka upp till en tom lägenhet (eftersom Marcus var på jobbet när jag kom), men dock stannade jag inte ensam länge.

Det var snabbt in i duschen, byta om, softa i några minuter, sen iväg till jobbet. Ja.. de ringde när jag fortfarande var i HBG och frågade om jag kunde komma in och jobba på kvällen, ingen annan som kunde jobba. Wellwell, vad gör man inte? Har även tagit på mig jobb ikväll.. Så det blir till att jobba kväll: måndag, tisdag, onsdag. LEDIG på torsdag (!!!), jobba dagpass: fredag, lördag söndag och måndag.. Sen kanske jag är ledig två dagar. Kallar ni detta att jobba deltid? Haha.. Jaja, hoppas det blir fede lön i augusti ;D Igår var det myyys med älskliing efter jobb, sen däcka. Sova sova sova..

Till Sue-Lin:Hoppas att du tar till dig det jag sagt till dig.. ;) I'm proud of you!

Full rullllllllllle.... Om en timme ska jag iväg och jobba..... Yippie!!!!!!!! XP Hehe... Duscha och mysa lite nu.. ^^

Timmarna innan vi lämnar Helsingborg
Vi var bjudna på Lunch hemma hos Pouneh och Farbror Tuong. Pouneh skulle laga persisk mat till oss. :) First time, det var.... intressanta smaker på maten, dock skillnad från vad vi är vana vid. Det var ganska gott ändå... Det tyckte Magnus i alla fall ^___^ Haha.. Dom har en jättefin och stor tvåa på Söder. Mitt emot badhuset, kan man få ett bättre läge? Åh... Om det ändå hade varit vi som bodde där... *drömmer* But we will! Kanske inte just där, men.. någonstans bra i HBG sen ^^

Knäppgökar:The Food:


Och så, min tallrik med mat förståsThankz for a nice lunch Aunt Pouneh and Uncle Tuong ^_^


Sista kvällen på HBG festivalen
Efter att ha låtit Frick och Yin bekanta sig åkte alla hem på varsitt håll och laddade inför kvällen... Hemma hos päronen var det fullt hus, och fullare skulle det bli. Farmor, fastrar, farbror och fru, kusin och man, föräldrarna, syrran och gästerna från Francé! Ojojoj.. nästan alla samlade. Marcus saknad. Vi åt god mat, minglade och jag fick agera nagellackmålerska igen. Det verkade i alla fall som att mamman blev nöjd. Gästerna från Frankrike bestod av en mamma och två döttrar, vid åldern 15 och 19. Som bara pratade franska med varandra och inget med oss. Visserligen väldigt skönt, slapp man anstränga sig. Mamman är en gammal klasskompis till vår pappa .. från VN tror jag? Måste det ju ha varit. Mmm..Pappa kokar te | Min tallrik med massa god mat!! | Magnus, sis, cuz

Efter maten åkte jag in till stan för att möta upp Linda! Det var typ ett halvår sedan jag träffade denna underbara brud. Vi strossade runt på festivalen en sväng, sedan lämnade vi den för att sätta oss på ett mer lugnare ställe. Hon körde oss upp till Eneborg, vi satt utanför Marcus gamla lägenhet, där Yin bor för tillfället. Härligt.. Bättre än inget, men önskar att vi hade haft mer tid.. Missed you babe!

Linda var tvungen att åka hem och jag fortsatte ner mot stan med Yin. Vi skulle möta upp grabbarna som hade varit på sundsbussarna och handlat dricka? Well, de var ju i alla fall fulla när vi träffade dom. Haha.. Sweet. Sedan var det till att invänta pengauttagning, matätning, pissningar.. Till slut tappade vi bort alla ändå.. Haha.. Lyckat? Yin och jag gick och kollade på när (idioter) folk hoppade bungyjump... (Ja, galningar!) och sedan satte vi oss vid ett öltält, drack lite och tjattrade. För att sedan bege oss, när de stängde, för att leta upp grabbarna. Först en runda på hamnpaveljongen där det var SMOCKAT med människor (Eh? fattar inte?) men för att sedan visa sig att de inte var där, utan på Bishop.. Off to Bishop we go. Där satt dom och hängde.. Drunk? G hade redan stuckit.. Vi minglade en stund, men sedan var det tid att åka hem för mig. Paul, Pierre och Rejle följde mig till bussen och jag begav mig ännu en kväll med en nattbuss hem. Woah ^_^ Inte illa va?.. No car!

Säg vad ni vill, men festivalen ÄR härlig.