be creative ♥

You're the one that I want
* * * GREASE * * *

You give me chills!
Tell me about it stud.


John Travoltas underbara leende får alla brudar att smälta?


You're the one that I want.
Oh yes, indeed.Jenny....

image245UTSEENDET
Jag är 160cm. Ibland kan jag tycka jag att jag är ful, ibland snygg. Jag har många ärr. Jag blir lätt brun. (bränd om jag är oförsiktig) Ibland vill jag att mitt hår var av en annan färg. Typ naturligt blond. Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. Jag är osäker över mitt utseende. Jag har sällan glasögon, men jag har ett par rosa om det skulle behövas. Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis (inte för att jag vill det, men det finns alltid saker man vill fixa till, helst inte under kniven men genom trolleri :D). En helt okänd person har sagt att jag är snygg. Jag har mer än två piercingar. Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. Jag vill tatuera mig och pierca mig på fler ställen.

FAMILJ
Jag har säkert svurit åt mina föräldrar. Om inte framför dom så bakom dom. Mina biologiska föräldrar är ihop. Jag vill ha barn någon dag. Helst tvillingar, en pojke och en flicka, så har man det avklarat :) Jag älskar min familj. Jag har lärt mig att uppskatta dem mer nu när man har flyttat ifrån dem. Tja, så brukar det väl vara... Men vi har bra kontakt och vi träffas fortfarande regelbundet. Min plan är ju att flytta nära dem igen snart. Så fort utbildningen är slut. Helloo Family!

SKOLA/JOBB
Jag studerar och jobbar. Jag har somnat i skolan/på jobbet (På förskolan får man det ibland). Jag gör nästan alltid mina läxor. Jag har missat mer än en vecka av skolan, när jag åkte till Asien (och om man ska lägga ihop alla strödagar man har varit borta...). Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. Jag har även somnat en gång på Hemtjänst, men det var inte under tiden jag var i "tjänst", som tur var. Men jag var trött (tydligen?) och var inte på humör att vara social, så jag satte mig i soffan och somnade. I skolan.. Vem har inte somnat i skolan??

SKAMLIGHETER
Jag börjar ännu gråta av Disney filmer, våra bästa år och annat tramsigt. Jag har pissat på mej (lite) av skratt. Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. Jag har gråtit av skratt. Jag har hemligheter som skulle kunna knäcka en killes liv. Jag har snott suddigummi i en affär när jag var liten.

HÄLSA
Jag har fått stygn på ett öppet sår. Jag har suttit hos läkaren med en vän. Jag har genomgått en operation. Jag har haft vattkoppor. Jag har astma. Jag har stukat foten en gång, det var inte roligt. Jag är allergisk mot katt.

RESANDE
Jag har kört mer än 300 km på en dag. Jag har flugit. Jag vill till Japan. Jag har varit i USA, Canada, Vietnam, Kina & HongKong, Tyskland, Norge och Danmark, i minst 40 olika städer. Jag har badat i Stilla Havet.

EFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad. Jag har sett en fallande stjärna. Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. Jag har varit på ett casino i USA. Jag har lekt sanning eller konsekvens. Jag har skidat. Jag har medverkat i ett skådespel. Jag har träffat många från internet i det verkliga livet. Jag har fångat en snöflinga på min tunga. Jag har suttit på ett tak på natten. Jag har aprillat någon. Jag har åkt taxi. Jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
Jag är i ett förhållande. Jag har varit på en blind date. Jag har oftare dumpat än vad jag själv har blivit dumpad. Jag saknar någon just nu. Jag är rädd för att bli övergiven. Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. Jag har sparat något från ett gammalt förhållande (Kärleksbrev och sånt..).

SEXUALITET
Jag har kramat en till mig helt okänd person. Jag har kysst en till mig helt okänd person. Jag har kysst någon av samma kön.

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. Jag har smugit ut utan lov. Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. Jag har en hemlighet som ingen vet. Jag har fuskat i ett spel. Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol. Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
Jag är rädd för att någon nära mig ska försvinna. Mer än att jag själv ska dö. Jag vill dö först av alla som jag älskar. Men jag vill också leva. Livet är bra. Livet är trevligt. Det finns så mycket bra i livet. Jag tycker inte om begravningar. Det gör mig ledsen, även om man inte brydde sig om personen som gick bort.

 

MATERIALISM
Jag äger en mp3-spelare. Jag älskar skor och väskor. Jag älskar att shoppa!!!

RANDOM
Jag gillar smeknamnet "Hsuan". Men det är inte alla som kan bära upp att kalla mig det. De bästa användarna av Hsuan är Carolin A.H. och Vicki. Jag kan sällan sjunga så att andra kan lyssna på det, den enda som har hört mig sjunga solo är nog Thoa :) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. Jag dödar inte insekter. Jag svär ofta. Jag är petig med grammatik.

Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. Jag är ganska bra på att baka. Jag är bra på att laga mat. Min favoritfärg är ROSA. :D Jag skulle vilja ha pyjamas på mig till skolan. Jag är kär i kärleken. Jag skrattar åt mina egna skämt. Jag VAR bra på matematik. Jag tror på spöken. Jag är online 24/7 på msn, oftast som "Inte vid datorn". Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. Ibland är jag kittlig. Jag älskar mjölk choklad. Jag gillar att måla naglarna. Kan hända att jag spelar datorspel och GameCube-spel. Min favorit är Tasmainan Tiger Ty.

 

Kärlek


 

 

De senaste veckorna..
Tjoho!
Det var ett tag sen jag satte mig och skrev här. Idag mår jag inte topp. Har huvudvärk och känner mig utmattad.

Well, sen sist har jag hunnit med bland annat påbörjat projektarbete om Miljö, VFU dagar, hemtentamen, mentorsträff, val av specialisering till hösten, kompletteringar jag måste fixa innan sommaren, fadder utbildning för höstens nya studenter.....

.....Men självklart har jag hunnit med lite nöjen också, som Helsingborgsvisit :) Åkte hem förra fredagen (utan Marcus, för han bestämde sig för att vara sjuk och stanna i Borås) och var hemma med familjen. En jäkla massa meckande med mobiler och mp3... Har skänkt min älskade w550i till farsan.. Har ju suttit på den sen jag köpte min andra mobil och tänkte nu att vafan? Jag använder den knappt, förutom musiken när jag åker bil. Så jag fixade till mig en av hans hundra mp3 och har en maaaaaassa plats för musik och ljudböcker. Såå bra.. fattar inte varför jag inte har tänkt på det tidigare. Så det är min nya leksak.. Måste bara fixa ett par bättre hörlurar.. Dom jag hade till S.E. mobilen var så hiiiiiimla bra.. Men den passar ju inte till hålet liksom.. :P Nåväl. På lördagen åt vi Dim Sum hos farmor. Fysjutton så nice!!!! :D


Efter brunchen var det dags för sommardäcksbyten, yeah liksom. Jag skurade bilarna och min faster tyckte faktiskt att den sken som den inte hade gjort på läänge. LOL :)

Efter däckbytena och biltvättningen åkte kusinen, Magnus, djet, farbror, Puneh och jag till stan för att jaga Sakura! (För er som inte vet så är det rosa "japanska" körsbärsblommor... dock är de mkt mer rosa i sverige än de faktiskt är i japan.. lustigt :) Men det gillar vi, jag hade helst velat att de skulle ha varit ännu mer rosa! :D) Efter en massa fotande på Sakura träden hittade vi lekplatsen i Furutorpsparken och var ju tvungen att testa den några gånger ;D Finns det något roligare än sex fullvuxna människor slänger sig på linbanan?! Hahaha..


Efter Sakurajakten blev det en sväng till TastyHouse och Kärnan. Sedan åkte vi tillbaka till farmor för att grilla... Jag grillade iofs inte, för det fixade någon annan. Men maten var god och det var ju det jag var ute efter... Slurp! :) Jag åt mig inte döende mätt som vi alltid gör när vi är hos farmor, så jag mådde ganska bra efteråt. Efter lite degande och fler familjefoton var det dags att bege sig till Ättekulla........Jill ringde och undrade om jag ville följa med och tura.. Tja, varför inte? Längesen man var full ändå tänkte jag. Men så blev det inte. Hon trodde att det bara skulle bli hon, jag och Gustav. Så vi stannade hemma hos dom på Ättekulla istället, men senare kom grabbarna också. Det var inte fyskam, tråkigt att Marcus inte var där, men vi hade trevligt ändå. :)

Och så har det ju blivit VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. ÄNTLIGEN?! Fyfan va jag är glad för det :))) Blev ju helt chockad i helgen när det var sjuuuuuuuuuuukt sviiiiiiiiiiinvarmt... Höll på att dö. Jag är riktigt glad att inte insektsinvasionen har kommit än, näfyfan. Det ser jag verkligen inte framemot. I helgen blir det förmodlingen HBG igen.. Det ser jag fram emot. Det är så mycket trevligare att göra .... vad som helst när det är fint väder. Någorlunda varmt, soligt och helt underbart. I helgen var jag och Fung på promenad.. Ner till stan.. Haha.. Åt vietmat.. Goott.. :) Sen tillbaka hem till henne, la oss på en filt utanför o gottade oss i solen. Till kvällen när Magnus kom hem åt vi Fondue. Rensade alla tallrikar.. Hihi.. Gottigott!

Åh, nu kom mack hem. ATTACK! =)


Kyss&Slem