be creative ♥

Första advent
I torsdags hämtade vi nycklarna till vår lägenhet och var spända över att få se vår nya bostad för första gången in real. Och den är skitmysig - såg bättre ut i verkligheten än på bilderna, så det här blir nog riktigt bra! Vi längtar tills vi får flytta in på riktigt. Mack och jag invigde vår lägenhet med sushi från Zakura. mmums!

Päronen och syrran köpte nya köksmöbler, så för oss var det fritt fram att ta deras gamla - som är mycket bättre än det vi har i Borås nu - ostabilt och gnissligt. Marcus, jag och mamma hjälptes åt att klä om stolarna med. Så nu är dom ju som gott som nya ;D Tack pappa och mamma! Även vår nya soffa är på plats i vardagsrummet nu! Tack till Frick! :D Nu är det väl bara för oss att ta tag i lägenheten i Borås och få den tom, fin och cleaan? ;P

Igår var syrran och jag på shoppingrunda och jag fick min första mini-julgran någonsin! (Syrran köpte en till sig själv också! Hihi..) Jag har nog alltid velat ha en sån, men när man var liten och knappt hade några pengar gick man ju knappast och köpte en julgran. Men hittade denna söta lilla grej på Clas Ohlson för endast 59 kronor men tvingade ändå min snälla syster att köpa den till mig! haha.. (Thank you sis!) Man fick med stjärna, ljusslinga, glitter, rosetter och röda julgranskulor. Jag valde dock att ha rosa & silvriga kulor istället eftersom jag .. eh ja behöver jag ens förklara? Hihi..

Fint blev det i alla fall. Just nu står den i köksfönstret i vår nya lägenhet och väntar på julen och att vi ska komma ner och hålla den sällskap! Jag ska göra små små paketer att sätta under också hihihi.. med riktigt innehåll så klart ;) Så om du har tur och varit snäll i år så kanske du också får ett litet paket.. ;)

Ja och så klart ska syrran alltid vara värst. Haha.. Hon har hängt hela sin mini-julgran med hello kittysar! Ser ni dom? Även tomtefar och tomte mor har åkt fram.. Hihi.

Om nån timme ska vi bege oss tillbaka till Borås.. Vill hellre stanna här och inte behöva packa, städa och skriva examensarbetet.. haha. Vifta vifta med trollstaven?! ^^