be creative ♥

japanresan.

Det är ju då förstås inte jag som skall åka. så klart. though i wish soooo !! men nej. sitter hemma i borås nu.. och väntar på att syster yster skall komma fram till borås med tåga. sen skall kusin vitamin komma och hämta mig och marcus för att bege oss hem till kusina för att äta.. och sedan skall vi umgås till dem två mupparna lämnar tråkiga sverige för att flyga till asien, destination japan. osäker på vilken stad de skall till först eftersom de ska till tusen ställen typ.

Men himmel. jag vill med! fast inte ikväll kanske. jag vill träffa matsumoto.. haha. :D .. eh ja. det hade ju varit en kick of life. men nae. hade ju inte varit fel att se honom på stage iaf. men det verkar som att det skall komma en ny serie med honom i april... me wejting in hope for seeing that sweet face of him plenty more time. nåja nåja.

Om en eller tre minuter ska nog tåga vara framme. och sen blir det rappa röven för oss.

Åh. på onsdag skall jag och marcus, själva, bege oss ner mot helsingborg. åh. det ska bli så fint. det är nästan så att man måste böla en skvätt. herregud. det var ju.. nog.. nästan.. en månad sen.. vi var nere senast. too long!! me want helsingborg nooow. speciellt nu när det verkar som att solen har letat sig fram och värmer upp kalla och tråkiga sverige.

Och idag. föreläsning. uttråkad. litteratur seminarium. ganska uttråkad. sen blev det en trevlig liten lunch med Sidi på latte.. fick en träff med Hans och Carrie som joinade lite senare. sen bakade jag muffins, som jag var sugen på och tänkte ta med till syrran och kusinen, och magnus. men det glömde jag ju så klart. stoppade några till Hans som verkar ha gnällt en del bakom ryggen på mig om muffinsen... haha. putte då :P och sen fick vi vår inflyttningspresent från Sidi (och sen vet jag inte riktigt vilka ... *

Fan nu ringde kusinen. måste gå! fortsättning följer! puuuss så länge.


Forts: 04.55
*....och sen vet jag inte riktigt vilka .
.. andra det var ifrån. hmm. men tack ändå? hihi :D) Tack för lunchen och allt idag Sidii. *muach* Fick ju inte åka i nya bilen.. men det är ju inte varje dag man blir upp pickad efter skolan i en finfin silvrig BMW.... *bigo smilo* ;D

Då var man hemma igen. Magnus, alltså fungs man, som egentligen skulle kört systrarna till flygo, har ju blivit sjuko så han hade däckat i sängen, så jag fick köra dem till landvetter istället. blev upp pickad vid halv elva.. åkte till kusino, som var trött som fasiken. käkade "siu yeah" (nattmat). fresh lax med advokado, o gurka till förrätt följt av lasagne. mätt mätt. sen gick vi och la oss och sov en stund vid 01. marcus åkte hem. 02.45 väcker syrran mig och säger att vi så åka. usch. trötter. dom packa färdigt allting, åka hämta mack. hann vakna till en sväng i bilen då kusina körde (dock fortfarande trött) och sedan fick man se stora ytor på landvetter flygplats också. haha. liite creepy att köra på natten faktiskt. tur att mack var med. men nu är man hemma och syrran och kusinen sitter väl och väntar fortfarande. flyget lyfter vid 06.30. haha. må ni ha skoj. jag är fett avundsjuk. jag vill också resa. jag vill också till japan. eller asien. eller usa. eller europa?.... eller typ någonstans?? men men. another life maybe. nu. fortfarande trött. sängen väntar.

the sun makes the world a better place.

dagens i-lands problem

Da Hiss. Närmare bestämt: hissdörren på andra våningen.
Den är "sönder" och stänger sig inte helt när man har öppnat dörren, den stannar på glänt. Vilket innebär att hissen står stilla på andra våningen. Vi har åtta våningar i byggnaden och folk har ju tydligen märkt det då vi på de högre planen måste gå ner eller upp för att själva skjuta till dörren för att man inte orkat springa tusen trappor med tillexempel tvätt, matvaror eller annat (då känns det faktiskt extra skönt att få klämma fingrarna lite grann på köpet eftersom man får ställa sig i hissen på andra våningen och "dra" hissdörren snabbt och sedan dra in fingrarna fort som fan, annars stannar nog fingrarna på andra våningen också...).

Innan idag åkte jag hiss med en kille. Och han gick av på våning två. När han gick av glodde han lite surt men jag tänkte inte mer på det. Självklart så stängde han inte till hissen så jag fick ju stänga den själv. Efter det blev jag lite småputt och satte upp en lapp och bad de snällt att stänga dörren efter sig de som bodde på våning två. Nästa gång jag åkte ner med hissen (en timme senare), så var lappen borta, riven i bitar och en bit fanns kvar i hissen, på den delen hade någon skrivit tillbaka något i stil med "hissdörren är sönder, ni får klaga till AB Bostäder, vi kan inte göra något, sluta sätta upp lappar" typ.

Andra i byggnaden har också satt upp lappar, men anledningen till att jag inte sett några är väl att de har åkt ner lika fort som de sattes upp. Man skulle kunna tro att de (jag säger inte alla men de som bara skiter i det) på andra våningen kanske kunde varit så JÄVLA snälla och stänga till dörren (alltså, bara trycka in den lite, ge den en liten putt, skjuta igen den...u name it) när de går ur hissen innan de kutar in i deras lägenhet. Men nopp. Man kan tro att människor har lite mer vett än så.

Nu när jag tänker efter så gjorde han säkert det med flit eftersom andra har väl bett dem att stänga dörren.. Men att de river ner alla lappar, sätter sig på tvären och totalt skiter i det.. De är ju ändå vuxna människor! Hur omogen får man lov att vara..?

Man ber de att stänga dörren. Men, liksom. Det är ju kanske dumt av oss. Ingen, ja jag menar INGEN borde bli ombedd att stänga en dörr efter sig för det .. kanske hmm... låt säga, totalt omöjligt och för att inte tala om SVÅRT..?

Whats up with that?! Det är väl ingen som har anklagat dem för att dem har pajjat den jävla dörren? Vi ber dom ju bara stänga dörren for fuck sake....
Vad är det för människor? Så otroligt egoistiska och respektlösa? Är det så mycket begärt egentligen?? Ska jag när jag går ut hissen fläka upp den så mycket att den "stannar" på wideopen? Hoppsan...

Nu ska jag ner och hämta tvätten. Hoppas verkligen att Ni snälla, trevliga och samarbetsvilliga människor har lämnat dörren på glänt så att ingen annan kan ha tillgång till hissen. Speciellt tror jag att de äldre tanter och gubbar och de som har små barn som de måste dra ner i trappan från på 6.e, 7.e och 8.e våningen.. jag tror att de tackar Er så varmt också.

Och från mig, ville bara säga tack så djävulskt mycket för att ni respekterar att det bor fler än Ni i huset. Stort tack! Verkligen!

Fucking Idioter med hjärnan som växer i röven

Lek och Rytmikstund

Självklart så snöade det hela vägen till och från Björkäng, dock tog vi bussen på vägen dit vilket var tur. Bussdörrarna krånglade lite (läs: rejält) på vägen, vilket gjorde att bussen inte kunde köra. Hrmf. Flum!

Vår tema på lek och rytmikstunden: Djur och Natur
1. Uppvärmning: Följa John, med Jenny B och Anna, springa runt och röra på sig.
2. Moln-leken med alla (eftersom Frida skulle hållt i detta). Men snacka om Teamwork aiiight! :D Riktigt bra blev det tyckte jag. Roligate leken idag..haha :D
3. Stretch med mig och Jessica. Haha. Rolig tjej det där. Saknade dock övningen med såpbubblorna eftersom Frida var sjuk :( Man skulle alltså spruta ut såpbubblor och sedan sträääcka sig efter dom. En annan form av rolig stretch-övning med kiddsen.
4. Avslappning med scarfer. Alla skulle lägga sig på golvet/mattan och blunda. Tillsammans med avslappnande musik gick vi runt med scarfer och strök på armar och ben....... ZzZzzZzz...

Gick ju hyfsat smärtfritt.. med tanke på vår super-förberedda-planering....?? Hehe..
Sen vandrade jag, Gia Le och Annika, tillbaka till stan och två till, långt bakom, som sen försvann :P Poff! På vägen började Gia Le snacka massa om sushi. Vem tror ni inte blir sugen på sushi då?! Ja jo jag så klart. I och för sig hade jag väl blivit sugen på vad som helst för vi var såååå jävla hungriga efter det hårda träningspasset på Björkäng. Hahaha, my godness. Snacka om att vi är vältränade! NOOT. Hahaha... Pajade säkert knäna när man skulle krypa och åla och, SHIT så snurrig man blev efter två kullerbyttor... *AASG!* Men kul var det!!

Vi gick raka vägen till EEST i våra träningskläder (super sexigt! hahaha) och krängde sushibuffé!! Did we die and went to Heaven!? Mmm.. Efter två timmars babblande och ätande bestämde vi oss för att lämna EEST. Hehe. Vad gjorde vi sen? Haha.. Tog en tur på stan. Var ju tvungna att smälta maten! :)

Alltså STÖR MIG. VARFÖR?! Varför är det ALLTID så att, när man väl har pengar, och ska ta en tur på stan och kolla om det finns något fynd man kan shoppa så finns det aldrig snygga eller ens liiite fina kläder. Men idag... alla dessa nya vårkläder! (!!!!!!!) Sååååå fina, jag älskar fan en del av det nya modet, det var för fan på tiden. Det har varit skumma och konstiga kläder nu på riktigt länge. Men ja.. min point är. Med dessa kläder framför ögonen på en och man är fattigare än fattigast just nu i slutet av marsmånad... Och sen snart kommer det nya studiemedlet. Men fatta att alla jävla räkningar kommer denna månaden och tro fan att man har ett öre kvar efter det..

Nä... pyttsan på det för hilvede, de fina kläder ska jag inskaffa :) ÅÅÅÅÅH. Och så världens sötaste örhängen, hjärtberlock på GinaTricot.. dom ska bli mina! Kekekeke.

På tal om ingenting, det snabbaste djuret i världen är geoparden. Jag läste någonstans att den kan på korta sträckor komma upp i en hastighet av 96 kilometer i timmen. Hallå fattar du? 96 KILOMETER I TIMMEN?! Verkligt elleer?! Jag hade ju inte ens velat sitta i en bil och gasa på som fan när den bara springer där bredvid... Creepy.