be creative ♥

japanresan.

Det är ju då förstås inte jag som skall åka. så klart. though i wish soooo !! men nej. sitter hemma i borås nu.. och väntar på att syster yster skall komma fram till borås med tåga. sen skall kusin vitamin komma och hämta mig och marcus för att bege oss hem till kusina för att äta.. och sedan skall vi umgås till dem två mupparna lämnar tråkiga sverige för att flyga till asien, destination japan. osäker på vilken stad de skall till först eftersom de ska till tusen ställen typ.

Men himmel. jag vill med! fast inte ikväll kanske. jag vill träffa matsumoto.. haha. :D .. eh ja. det hade ju varit en kick of life. men nae. hade ju inte varit fel att se honom på stage iaf. men det verkar som att det skall komma en ny serie med honom i april... me wejting in hope for seeing that sweet face of him plenty more time. nåja nåja.

Om en eller tre minuter ska nog tåga vara framme. och sen blir det rappa röven för oss.

Åh. på onsdag skall jag och marcus, själva, bege oss ner mot helsingborg. åh. det ska bli så fint. det är nästan så att man måste böla en skvätt. herregud. det var ju.. nog.. nästan.. en månad sen.. vi var nere senast. too long!! me want helsingborg nooow. speciellt nu när det verkar som att solen har letat sig fram och värmer upp kalla och tråkiga sverige.

Och idag. föreläsning. uttråkad. litteratur seminarium. ganska uttråkad. sen blev det en trevlig liten lunch med Sidi på latte.. fick en träff med Hans och Carrie som joinade lite senare. sen bakade jag muffins, som jag var sugen på och tänkte ta med till syrran och kusinen, och magnus. men det glömde jag ju så klart. stoppade några till Hans som verkar ha gnällt en del bakom ryggen på mig om muffinsen... haha. putte då :P och sen fick vi vår inflyttningspresent från Sidi (och sen vet jag inte riktigt vilka ... *

Fan nu ringde kusinen. måste gå! fortsättning följer! puuuss så länge.


Forts: 04.55
*....och sen vet jag inte riktigt vilka .
.. andra det var ifrån. hmm. men tack ändå? hihi :D) Tack för lunchen och allt idag Sidii. *muach* Fick ju inte åka i nya bilen.. men det är ju inte varje dag man blir upp pickad efter skolan i en finfin silvrig BMW.... *bigo smilo* ;D

Då var man hemma igen. Magnus, alltså fungs man, som egentligen skulle kört systrarna till flygo, har ju blivit sjuko så han hade däckat i sängen, så jag fick köra dem till landvetter istället. blev upp pickad vid halv elva.. åkte till kusino, som var trött som fasiken. käkade "siu yeah" (nattmat). fresh lax med advokado, o gurka till förrätt följt av lasagne. mätt mätt. sen gick vi och la oss och sov en stund vid 01. marcus åkte hem. 02.45 väcker syrran mig och säger att vi så åka. usch. trötter. dom packa färdigt allting, åka hämta mack. hann vakna till en sväng i bilen då kusina körde (dock fortfarande trött) och sedan fick man se stora ytor på landvetter flygplats också. haha. liite creepy att köra på natten faktiskt. tur att mack var med. men nu är man hemma och syrran och kusinen sitter väl och väntar fortfarande. flyget lyfter vid 06.30. haha. må ni ha skoj. jag är fett avundsjuk. jag vill också resa. jag vill också till japan. eller asien. eller usa. eller europa?.... eller typ någonstans?? men men. another life maybe. nu. fortfarande trött. sängen väntar.

the sun makes the world a better place.