be creative ♥

Prag resa: Start om 7 timmar

Nu närmar det sig. Om 7 timmar ska vi vakna och om 8 timmar lämnar färjan Helsingborgs hamn för att glida till Danmark, Helsingör. Därefter tåg ner till Kastrup. 10.30 lyfter flyget och sisådär 1,5 h därefter landar vi i Tjeckiens huvudstad: Prag.

Tänkte bara önska alla som tittar förbi: Tidig trevlig helg och ha en fortsatt skön arbetsvecka i sommarhettan till er som jobbar ;) Vi drar iväg på semester nu! Jag kommer förmodligen inte att blogga ifrån Prag så vi hörs nästa vecka när jag är hemma igen.

Ps. Tack för alla fina kommentarer jag har fått av er på sistone, hinner tyvärr inte svara på dem just nu, men ni som  har nagelrelaterade frågor hänvisar jag er till Nail Art kategorin, de flesta svar om verktyg osv finns där, om inte är det så klart bara till att fråga på i kommentarsfältet, så svarar jag senare :) Men kika här så länge!

Nu ska jag packa klart klart klart och sen sooovaaaa. Om man nu kommer att kunna somna.. ^___^Sola, bada, kräng glass, jobba, glid, softa och njut
, önskar Jenny!
#1 - Teru

Have loads of fun and a safe trip sweety! ^^

#2 - Djet

Låter riktigt spännande. Glöm nu bara inte att köpa en MASSA saker till mig, hehe...

#3 - Maria

Hoppas ni får en underbar resa, missss uuuuu :) puss, lova nu att lära dig att dricka ÖL :)

#4 - Nicole

Åh vad underbart för dig/er! Jag och min andra hälft ville åka till prag igen men har inte råd. Sattsas på eget boende till våren i stället. Hoppas att ni dricker mycket god öl, roliga drinkar och äter god mat! :-)

#5 - Karin

Vad underbart att åka till Prag !!!

Dit har jag längtat i många år, men det har inte blivit av att verkligen åka...

#6 - Lilly

Adda varandra via bloglovin?:)

#7 - Maria

Hej. Tänkte lämna ett litet avtryck när jag ändå var in på din blogg en sväng :)

#8 - Anonym

Fin bild!

#9 - Sabine - Ab imo pectore

härliga sommarbilder!