be creative ♥

Naglar: steg för steg
Oooops, blev ett ganska sent inlägg, kom inte hem förrän nu! Här har ni nagelintresserade nattugglor något att knapra på medan ni andra får vänta tills imorgon.
Alla märkena: Depend (lila), Aroma NailPolish (guld lacket), De tre smala (guldglitter, vit och svart) är i märket Nail Art Colors, och den gemonskinliga är Diamond Hard. :)
 
1. Måla grundfärgen; lila från Depend. Kolla vilka mini-lack de har här!

2. Klipp ut en liten bit disksvamp. Klicka ut lite nagellack på en bit kartong eller likande. Använd kanterna på svampen för att dutta. Det kommer att komma utanför, ta bort det med en tops eller låt det försvinna av sig själv, jag brukar köra på det senare alternativet.

~ Efter att ha duttat det guldiga lacket samt glittret, lägg på ett genomskinligt lack för att framhäva glansen och glittret. Därefter målar jag strecken. Anledningen till att jag låter bli att lacka efter strecken är för att det kommer att smeta ut färgen, vilket inte är så snyggt..

3. Använd den smalaste penseln du har och måla långa streck som går från nageltippen in mot nagelbanden och åt sidan. Välj känsla. Börja med svart och avsluta med vitt. Klaaaaaar-r-r-rt!