be creative ♥

Fredagsmyyys med macobello

Efter en hård (säger vi) och lång vecka så var det inte helt fel med massor med fredagsmys. Vi gick upp lagomT sent, flummande rundor nån timme, duschade och gjorde oss lite fina i kanten och sen begav vi oss ut vid 21 för att äta fiint. Vart annars om inte Olivén med deras fantastiska Entrecóte Diablo tillsammans med den dära tigersåsen?!? I MEAN HELLLOOO? Med lite tsatsiki som förrätt? Mumms. Skit i om man får leva på vatten och knäckebröd, den är helt klart värt priset! haha.. :P
 Efter middagen var vi såååå mätta och otroligt belåtna (det är jag alltid när jag går därifrån.. eller typ när vi får in maten.. hoho jaja, matvrak I know.. men den är så goo juu!) Vi tänkte ta en drink men vi bestämmde oss för att rulla hemåt istället. Det följdes med "Never die alone" med DMX och "Världarns krig" med Cruise och Dakota Fanning.. riktigt bra!!

Ikväll .. plugg står på listan och marcus har redan satt sig framför fotbollen. Kan det bli tråkigare....? Med lite tur så sticker han iväg och köper hem lite kina mat så det får väl duga för ikväll. Annars får jag underhålla mig med lite AFV istället..

Hoppas att snön smälter bort och våren kommer snart så att vi kan åka hem till helsingborg. Vi vill ju hem, men det är kanske inte värt att riskera livet ... liksom... ? =P Nåja nåååjaa.
2 B Continued... så håll dig uppdaterad! ;)

Kyss & Slem, Du vet vem!