be creative ♥

HONG KONG
vi ar i HK nu.. har varit har i en vecka.. vi har hunnit ata, shoppa och glo pa film. Ikvall ska vi hem... mot sverige. Fysjutton va jag vill hem. Vill helst av allt vara hemma redan. Flygresan ar inget jag ser fram emot. Jag ser inte heller fram emot kyla, frost och is.. Men det ar val sant som man maste leva med om man bor pa nordpolen.

Just nu ar vi hos vara slaktingar i HK.. Jag och syrran har proppat oss matta med egg tart, ananasbullar, korvbulle, egg&skinkabulle, tsa siu, och annat gott.. men det ar nog ett ganska stort misstag for att vara slaktingar tror nog att vi kan ata HUR MYCKET SOM HELST eftersom de tvingar och tjatar pa oss hela tiden att vi ska ata. Det kan lata lite barnsligt av oss men.. det ar javligt jobbigt. de sager att vi ska ata, nar vi ater, de sager att vi ska ata safort man lagger ifran sig besticken.. de sager att vi ska ata nar vi har atit fardigt. de sager att vi ska ata frukt.. helst hela korgen. vi ska helst ata allt dom ager.. Vi ater val om vi ar hungriga.. och om vi har atit asmkt redan sa.. blir man matt... MEATT!! Orka.. men har klistrat fast mig har vid datorn sa att man slipper vara social.. Vill bara gomma mig i ett horn och vara osynlig.. Latsas som att jag inte finns. Alltsa, att dom ska latsas. Men men, sista maltiden med dom om en timme kanske? Och sen ska vi fly faltet, aka till flygplatsen och hanga. Det ar vi bra pa vettu. Vi har liksom hangt pa flyget halften av resan. Kanns det som. Resan till VN var varst.. 33 h tog det att ta sig fran attekulla till Ho Chi Minh.. Kill me hard liksom.


VN har varit underbart! Vi hade kul och det var inte sa smartsamt, aven om det var varmt som in i h********. Bokstavligen.. hehe.. :P Det var roligt att vara med (vissa) slaktingar nar man val hade lart kanna dom lite battre, alla var jobbiga i borjan. Men jag hade inte forvantat mig annat. Kineser.. Vietnameser.. Omg. Men vi har overlevt ganska bra. Maste val anda saga att jag har haft roligare i Vietnam an i HongKong denna resa.. Tro det eller ej! Hehe.. Har haft hemlangtan i nagra dagar nu.. Vill hem.. Men har lite sma angest over att jag maste plugga som en hastgnu nar jag kommer tillbaka. Tenta.. Kompletteringar.. Eh.. Skjut mig i huvet.

Jag har faktiskt last lite... valdigt lite... typ tva sidor.... mohahaha. Im screwed.

However, hoppas att ni alla darhemma eller vart ni an ar i varlden, att ni har haft en jattebra jul och att nyarsfirandet kommer att vara skithaftigt med manga manga fyrverkerier. Mamma, pappa, syrran och jag kommer att sitta pa HongKongs flygplats och trycka oss mot fonstret och hoppas att fa se en skymt av en fyrverkeri, och sedan ar det boarding 00.55 .. mot London.. Kph.. Helsingborg!!!!!!! Tills dess.. :)

Peace out