be creative ♥

* * * Min Nagelutrustning * * *
(Bildlänk till detta inlägg kommer att finnas i sidmenyn till höger, i fortsättningen!)
Varning: Långt inlägg med alla nagelprylar. :)

NAIL ART PENSLAR


Nail Art Colors. Min personliga favorit - Snygga, fräscha och täckande färger! (Bilden till höger visar skillnaden på en nail art pensel och en vanlig basfärgspensel - köpta i Vietnam)

Two-Way - Nail Art Pen & Brush - köpta i Vietnam.
Det är både en pensel och en penna i samma kork - briljant!

Andra märken på Nail Art lack; Lucy Nail Color, Kiss, Zhiyl, Lemax, Vollare.

BASFÄRGER
Märken på baslack; Depend, IsaDora Wonder Nail - extra long lasting (bra lack och fina färger), Steel, Solange, Claudia, Michiko, Glitter Shine, Nail Polish, Aroma Nail Polish, Viva La Diva, Kubbis, Color Club - professional nail lacquer, Drops of Color - beauty box, Flowers, Constance Carrol - Diamond gloss,
Wet 'n' Wild, Kiss.


GLITTERSTENAR

Köpt i Hong Kong och Vietnam (finns att få tag på, på bland annat Åhlens).

"NÅLPENNAN"

Köpt i Vietnam. För att testa tekniken; lägg ett lite tjockare lager nagellack än vanligt - med önskade färger - "smeta" sedan ut det med spetsen åt den riktning man vill ha - använd t.ex. en vanlig nål och testa dig fram!

"KULSTAV"

Köpt i Vietnam. Först doppar man kulorna på sidan i nagellack, sedan stämplar man små bollar på nageln. Eftersom varje boll kräver sin kvot av lack blir näste boll mindre och mindre. Haha, förstår ni vad jag menar..?

NAGELFILER

6-stegs poleringsfil från Eko ca 30 kr, metallfil från H&M 19.-

NAGELOLJA

Två gånger dagligen brukar jag försöka hinna med att olja in nagelbanden - detta är för att återfukta naglarna efter allt slitage vi utsätter dem för. Speciellt på vinterhalvåret tar de mycket stryk av kylan. Såsom man smörjer händer, ansikte och kropp behöver även naglarna få kärlek och omsorg. Jag älskar SolarOil:en men den är nästintill helt slut, måste köpa ny snart... tills dess får Depends myrraolja duga.

SolarOil är köpt på en nagelsalong i Borås (finns att köpa på internet för hyfsat pris, googla)
Depends myrraolja är köpt på Åhlens.


HEMMA-VERKTYG

Att skapa själv med; Disksvamp - dutt, Tops - dutta och få konstverk, tandpetare, nålar osv.

Vad använder DU? Berätta om dina verktyg och egna uppfinningar! :)
#1 - t

Det är sååå coolT! Vet nt om du svarat på denna frågan förr, men hur länge har du hållt på med naglar? räknat dina nagellack än? (aa)vill ha en kulpenna!! min kompis mamma gör skitcoola roser av de. ska försöka inskaffa mig en nästa gång jag åker till vietnam:D

#2 - t

LOOOL känner mig skitdum nu som missade juuust de frågorna när jag läste resten omg. HAHAsv: yeaaah :D:D de har även avärgning/blekning i sama märke hehe

#3 - t

Vänta. jag är borta! SÅÅ jag läste alla och du la till dom NYSS HAHAH damn vafan är helt borta! :(

#4 - Linn

Skitcoolt! Svar: Vart för någonstanns bodde du? Borås eller Helsingborg? inte riktigt fattat vart heheh :P Jag bor i Göteborg!

#5 - lisa!

jodå, jag har kicks i närheten - men skulle ju varit skönt om man kunde klicka och få dem hem till dörren - haha. känner mig lite lat ;)

#6 - t

sv: haha såklart du gillar 11! för det var dig jag fick inspirtation av :*åh jag vet inte vad jag ska säga! Du har en väldigt söt och tjejig design vilket passar dig, men du kanske borde lägga till lite fler färger än bara rosa och pastelllime :D jag brukar gilla använda hela Spektrumsfärgerna :D

#7 - t

Det spelar ingen roll :D haha, jag plattar det inte för jag har en liten deal med mig själv minska/sluta att pltta håret för slitage o de lite onödigt i med jag nt har så jäääättelockigt hår ändå så :D haha.Åh tack så mkt :D:D jaa gör de!! de är inget väl, gå på självkänsla - om den svarta passar dig och du känner dig "bekväm" med den mörka färgen så är de okay ju ^har du hittat färg då?

#8 - t

Yes i doo:D haha .. men verkar nt funka :@..

#9 - emma

jag har inte riktigt fattat det där med nagelolja, vad gör den?för nu använder jag nagelstärkare varje dag då jag är utan lack, och som underlack när jag målar om. sen så använder jag även nagelbandskremé varje dag.funkar min lilla metod på ungefär samma sätt?bloggen är verkligen bra!!

#10 - t

Nee jag använde http://babybui.blogg.se/2010/may/time-for-a-change.html#comment :D haha, och färgade bara en slinga AV utväxten o nt heela håret så du nt missat de som 73847 andra :(

#11 - t

Haha jo men ska göra annandag då jag har mer tid (har redan tvättat håret där o de bör vara ganska fett när man färgar) och sen äre svårt göra utväxt där bakom o så där jag nt ser :/ hoppas nån vill hjälpa mig o vekligen kan haha!

#12 - Emelie - Crazynails

Åh, sådanna stål filar är inte bra för naglarna :O

#13 - Djet

Coole boole. Köpte du sååå mycket i Vietnam? Jag antar att det blir ännu mer shopping i Tokyo..? ^^;

#14 - Emelie - Crazynails

Nej, den silvriga nagelfilen, de sliter mycket mer på naglarna än vad de egentligen hjälper, pappersfilar är mycket bättre!

#15 - Tsukii ♥

glasfilar är de bästa, håller länge, går bra att rengöra för att slippa bakterier och är så ekonomiskt i längden jämfört med pappersfilar! :)sv: riktigt kul att se dina verktyg :) jag har ett sånt nagellack med en smal spets och pensel i samma kork, väldigt smidig :D kostade ett par kronor i Kina! :D Synd att jag bara köpte en mörkblå :( hahatack så jättemycket! :D hihi det är inte så krångligt, finns många bra guider därute som visar hur man gör och så :D

#16 - elin

jag älskar den andra bilden under kategorin "nålpennan" den med svart vit och röd. jag vet att det kanske bara var test, för jag ser att du inte har målat hela nageln med färgerna men skulle inte du kunna göra något liknande? jag tycker verkligen att det var så jävla snyggt. skulle vilja ha som på bilden men över hela nageln, förstår du? i de färgerna och så dra streck, fast man kanske man använda en tandpetare också? haha gud vad många frågor det blev nu men det jag ville fråga var om inte du skulle kunna visa hur man gör liknande sånna naglar? tack på förhand :)

#17 - Dessie

Hej ! Har en snabb fråga, jag har en two way nail art pen, och "nålen" kommer det inte ut någon färg ur, utan det är som att den har torkat? Hur får jag den att fungera igen?

Mvh Desirée