På examensfesten på Grand fick vi till varmrätt: Parmesanpanerad kycklingfilé.
Efterrätt: Pannacotta.
På kvällen bjöd Fungsy mig på rullbandssushi på Haiku Sushi Lounge i Göteborg..
- i sällskap av våra karlar Magnus och Marcus.
Misosoppa, lax & ägg.
Mumsiga Sushi Wraps.
Vi åt 24 tallrikar tillsammans. Ca 12 bitar var.
Efter sushin hoppade vi in på ett ställe som gjorde äkta crème brulée.
Grabbarna körde på kladdkaka och chokladboll.
- i sällskap av våra karlar Magnus och Marcus.
Misosoppa, lax & ägg.
Mumsiga Sushi Wraps.
Vi åt 24 tallrikar tillsammans. Ca 12 bitar var.
Efter sushin hoppade vi in på ett ställe som gjorde äkta crème brulée.
Grabbarna körde på kladdkaka och chokladboll.
Tack för fina middagar och mysia stunder kära kusin! :)
Mitt betyg på sushin var helt okej (och kanske liite dyrt för den fattige haha), och så kom vi dit väldigt sent vilket förklarar den glesa maten på rullbandet. Är förmodligen bättre i lunchruschen eller liknande. Men coolt att kunna äta rullbandssushi även i Sverige. Saknar Genki i HongKong... Åh, där var det underbart. :D Någon gång igen ska vi åka dit och äta!!
Gah.. efter allt matsnack och bilder blev jag plötsligt väldigt hungrig. Dags för foodhunting.
Mitt betyg på sushin var helt okej (och kanske liite dyrt för den fattige haha), och så kom vi dit väldigt sent vilket förklarar den glesa maten på rullbandet. Är förmodligen bättre i lunchruschen eller liknande. Men coolt att kunna äta rullbandssushi även i Sverige. Saknar Genki i HongKong... Åh, där var det underbart. :D Någon gång igen ska vi åka dit och äta!!
Gah.. efter allt matsnack och bilder blev jag plötsligt väldigt hungrig. Dags för foodhunting.