be creative ♥

Heaven sent me an Angel
Gjorde en blogg design till Sandra för ett ganska bra tag sen men har inte hunnit visa den för er. :) En himmelsk design med en himmelsk läcker brud med ett skånskt inslag i bakgrunden.

Sandra är en utav de vänner som jag har känt längst i mitt liv och som jag dessutom fortfarande har kontakt med. Vår historia är faktiskt ganska gullig om jag får säga det själv. Vi träffades av en slump, eller var det kanske ödet, som förde oss samman. Detta hände på Ättekulla där jag bodde första delen av mitt liv. Jag tror att vi var omkring fem - sex år, då vi möttes för första gången på en utav lekplatserna jag ofta hängde på. Vad vi utbytte för ord kommer jag inte ihåg, men vi fattade tycke för varandra redan tidigt på 90-talet. Vi älskade att leka tillsammans och jag hoppades alltid att den söta och snälla flickan med flätorna skulle dyka upp när jag var ute på häng. Hon bodde nämligen då inte på Ättekulla och var en lyckans känsla när hon väl dök upp. På den tiden bestämde man aldrig träffar att eller när man skulle ses igen, hade man tur så träffades man helt enkelt igen.

Dagarna gick och vi hade inte träffats på ett tag. Hösten kom och jag började första klass. Terminen hade startat och en dag sa vår fröken att det skulle komma en ny flicka till vår klass. Inget jag la ner någon större tankeverksamhet på. Men så, en vacker dag, rätt som det var, dök denna söta och snälla flickan med flätorna upp i dörröppningen till vårt klassrum. SANDRA?! utbrast jag chockat samtidigt som ett leende sprack upp. JENNY? sa hon förvånat. Vi tittade på varandra och skrattade. Slumpen, eller var det ödet? ;)


Sandras blogg. Här kan ni läsa hennes sida av storyn ;D
#1 - Djet

Det visste jag faktiskt inte, att ni hade träffats och hittat varandra innan skolan. Jag tog för givet att ni lärde känna varandra på dagis och sen på skolan....

#2 - jazzi

sv: tack detsamma :)

#3 - vesna

jaa =) allt bra med dig?



nja :P secret! =)

#4 - vesna

aah =) kan säga att det inte är långt ifrån dig iaf= )

#5 - Laila

Snyggt där =)

#6 - TereseErica

Jättefin blogg! =)

#7 - E

Finfin blogg ! :D

#8 - Sandra C

Jag tror det var ödet sötnöt ;) Faktiskt mycket fin historia som jag en dag ska berätta för mina barn och barnbarn, haha. Du kommer inte undan!

#9 - SOFI - fotoblogg

svar: Tack sååå mkt :'D

#10 - Emma

Söt blogg:)

Ska vi följa varandra med bloglovin?

Och har du lust att svara på mina 3 frågor i senaste inlägg.

#11 - Mia

God natt! :)

#12 - Tess

tusan vad du är duktig. Jag förstår mig verkligen inte på de där.. :(

#13 - madde

nej men hjälp vad sött!

#14 - Emma

Aw vad fin!

Du, gör du fortfarande designer åt andra gratis? Min lillasyster har nyligen börjat blogga o hon skulle mer än göra vilja göra om men hon är inget vidare kunnig heller :P

#15 - maja

hej! gör du gratis designer? Är jätte sugen på ny design, den som jag har nu ser ju ut som rena helvetet :p haha.

Hör av dig, skulle vara jätte tacksam!:)