be creative ♥

Spa Weekend med Söstra Mi
Syrran och jag har haft en helmysig helg på stan, Grand Hotell och Njuta Spa i helgen! :) Igår gick vi på stan en runda med alla andra galna mellandagsrea-shoppande människor, innan vi sedan vek av för att checka in på Grand.. gjorde oss hemmastadda, gick sedan ut och letade efter sushi. Eftersom Sakura hade jul&nyårsstängt gick vi till Kyoto Sushi. Efter sushin tog vi en liten runda till på stan innan vårt spa-paket skulle börja. Spa:et var skitmysigt.

Spa:et började med bad i jacuzzin medan en av värdinnorna gav oss ansiktsrengöring, följt av body-scrubb, massage och någon behandling med händerna, där vi skulle doppa dom i varmt paraffin, som typ skulle göra händerna lena. Jo dom är lena, men det var dom ju iofs innan vi doppade också.. Haha.

Efter Spa behandlingarna var vi lagom groggiga, tog oss tillbaka till rummet, gjorde vid oss en aning och tog oss ner till Cantina som ligger ett stenkast från hotellet och åt middag (Jo, jag var där för några dagar sen, men god mat är ju god mat :)). När vi lämnade Cantina var klockan nästan 21. Vi tog en promenad längs med vattnet och fotade Helsingborg by night (bilderna kommer senare). När vi kom tillbaka till hotellet väntade efterrätt som vi köpte med från Ebbas fik samt brända mandlar. Det satt vi och knaprade på till Sagan om Ringen som gick på TV! :) Heelnice..


^______^

#1 - limpan

aa, haha, hade glömt bort vad det hette :P

#2 - Ellen [Alatariiel]

Svar: För mig har det alltid varit Canon och då valde jag den som var den "billigaste" som fanns just då i Canons systemkamera samling, för nu har 1000D kommit ut och är lite billigare ^^

#3 - Anna

sv: ja jag hade en jättebra jul med en massa mat och klappar ^^ du då? :)

#4 - Ellen [Alatariiel]

Svar: På alla systemkameror kan man sätta dit en blixt men aldrig ta bort den inbyggda, och variera sig mellan olika objektiv ^^, Och eftersom att Canon EOS 1000D DIGITAL är en systemkamera så är funktionen densamma där med :)

#5 - limpan

aa, typ :P

#6 - limpan

hej!

skulle du kunna hjälpa mig med kommentar saken?

där det står

- skicka din gulliga kommentar till jenny <3

på din?

#7 - Anna

Hej Jenny! Jag undrar bara om jag får vara så jobbig igen och be dig att hjälpa mig med headern lite? Det är några småsaker jag skulle vilja ändra på :P

#8 - Anonym

haha tack, ska försöka

#9 - Ulrica

Åhh vad mysigt det ser ut.Gott nytt år!