be creative ♥

De senaste veckorna..
Tjoho!
Det var ett tag sen jag satte mig och skrev här. Idag mår jag inte topp. Har huvudvärk och känner mig utmattad.

Well, sen sist har jag hunnit med bland annat påbörjat projektarbete om Miljö, VFU dagar, hemtentamen, mentorsträff, val av specialisering till hösten, kompletteringar jag måste fixa innan sommaren, fadder utbildning för höstens nya studenter.....

.....Men självklart har jag hunnit med lite nöjen också, som Helsingborgsvisit :) Åkte hem förra fredagen (utan Marcus, för han bestämde sig för att vara sjuk och stanna i Borås) och var hemma med familjen. En jäkla massa meckande med mobiler och mp3... Har skänkt min älskade w550i till farsan.. Har ju suttit på den sen jag köpte min andra mobil och tänkte nu att vafan? Jag använder den knappt, förutom musiken när jag åker bil. Så jag fixade till mig en av hans hundra mp3 och har en maaaaaassa plats för musik och ljudböcker. Såå bra.. fattar inte varför jag inte har tänkt på det tidigare. Så det är min nya leksak.. Måste bara fixa ett par bättre hörlurar.. Dom jag hade till S.E. mobilen var så hiiiiiimla bra.. Men den passar ju inte till hålet liksom.. :P Nåväl. På lördagen åt vi Dim Sum hos farmor. Fysjutton så nice!!!! :D


Efter brunchen var det dags för sommardäcksbyten, yeah liksom. Jag skurade bilarna och min faster tyckte faktiskt att den sken som den inte hade gjort på läänge. LOL :)

Efter däckbytena och biltvättningen åkte kusinen, Magnus, djet, farbror, Puneh och jag till stan för att jaga Sakura! (För er som inte vet så är det rosa "japanska" körsbärsblommor... dock är de mkt mer rosa i sverige än de faktiskt är i japan.. lustigt :) Men det gillar vi, jag hade helst velat att de skulle ha varit ännu mer rosa! :D) Efter en massa fotande på Sakura träden hittade vi lekplatsen i Furutorpsparken och var ju tvungen att testa den några gånger ;D Finns det något roligare än sex fullvuxna människor slänger sig på linbanan?! Hahaha..


Efter Sakurajakten blev det en sväng till TastyHouse och Kärnan. Sedan åkte vi tillbaka till farmor för att grilla... Jag grillade iofs inte, för det fixade någon annan. Men maten var god och det var ju det jag var ute efter... Slurp! :) Jag åt mig inte döende mätt som vi alltid gör när vi är hos farmor, så jag mådde ganska bra efteråt. Efter lite degande och fler familjefoton var det dags att bege sig till Ättekulla........Jill ringde och undrade om jag ville följa med och tura.. Tja, varför inte? Längesen man var full ändå tänkte jag. Men så blev det inte. Hon trodde att det bara skulle bli hon, jag och Gustav. Så vi stannade hemma hos dom på Ättekulla istället, men senare kom grabbarna också. Det var inte fyskam, tråkigt att Marcus inte var där, men vi hade trevligt ändå. :)

Och så har det ju blivit VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. ÄNTLIGEN?! Fyfan va jag är glad för det :))) Blev ju helt chockad i helgen när det var sjuuuuuuuuuuukt sviiiiiiiiiiinvarmt... Höll på att dö. Jag är riktigt glad att inte insektsinvasionen har kommit än, näfyfan. Det ser jag verkligen inte framemot. I helgen blir det förmodlingen HBG igen.. Det ser jag fram emot. Det är så mycket trevligare att göra .... vad som helst när det är fint väder. Någorlunda varmt, soligt och helt underbart. I helgen var jag och Fung på promenad.. Ner till stan.. Haha.. Åt vietmat.. Goott.. :) Sen tillbaka hem till henne, la oss på en filt utanför o gottade oss i solen. Till kvällen när Magnus kom hem åt vi Fondue. Rensade alla tallrikar.. Hihi.. Gottigott!

Åh, nu kom mack hem. ATTACK! =)


Kyss&Slem