be creative ♥

Gränna & Visingsö

Härlet härlet, och jäklar vilken tur vi hade med vädret! Inte en droppe regn, och mycket behagligt väder ända tills bilfärden hem. :) Vi började vår en dags utflykt mot Gränna, Magnus och Fung hämtade upp oss vid 11. Sedan var första stoppet, Gränna hamn; Lax stugan.. Alltså. Huvudmålet med resan var så klart att äta :D Fyra tallrikar med ny stekt sill, potatismos och lingonsylt senare var vi mycket nöjda.

Vi trippade upp mot staden för att leta efter polkagrisglass. Efter mycket fram och tillbaka gående kom vi äntligen fram till den affären som vi ätit den underbara polkagrisglassen. Dessvärre hade dom inte det kvar :( så jag fick köpa en vanlig mjukglass med (falsk) polkagris strössel, medan Fung köpte polkagrisgodis och krossade över glassen. Well.. not the same thing, men vi fick iaf lite glass.

Sedan tog vi oss ner till hamnen igen för att åka över till Visingsö. Hyrde oss varsin cykel och trampade mot Tempelgården.. kommer inte ihåg om det var norr eller söderut. Hur som helst så var det riktigt nice. Först gjorde vi en visit på Visingsborgs Örtgård.. Vi hittade ändå typ två intressanta saker. Och sedan när vi fortsatte trampa i sisådär två minuter (?) stannade vi vid en stuga på vägen och fikade. När vi var reloaded på energi (som om vi blev av med jättemkt efter två minuters trampande? men kaffe skulle folk ha.) cyklade vi vidare ... mot Tempelgården.
Det gick ganska snabbt med tanke på lutningen och medvind.. tillbaka gick inte lika snabbt men det gick bra ändå :) Vi gjorde vårt sista stopp på Visingsborgs slottsruin, där Mack fick klättra runt lite, Magnus utforska och jag fotade lite till :) Fung hade lagt sig på gräset utanför och softade medan vi undersökte ruinen. Innan vi åkte tillbaka till Borås blev det middag på Brasseriet (bra serviice eller? :P) och sedan var alla mätta och trötta så det blev en runda till City och sen hemhemhem. Underbart. Tack för en lovely heldag! *Pussar och kramar på er*

GRATTIS SANDRA PÅ DIN 22 ÅRS DAG!
Önskar att jag kunde varit där och fira med er!
*Massor med födelsedags pussar*


Det blev ganska många bilder kan man säga..
Så ni får kika på dom på yannii.pixbox.se ! :)

Hångel i lingonskogen

#1 - Djet

Töm inte kameran!! Så kan jag titta när ni kommer hem. Köpte ni polkagrisar till mig? O-o

#2 - Sandra

Oooo, tacketack! Kvällen blev mys men ingen utgång, alla plugghästarna skulle hem och sova för att plugga tidigt nästa dag. På en söndag! Herregud, vart är världen på väg egentligen.. suck :P Men det var najs ändå. Kan hända är jag fortfarande kvar i landet den 2:e juni och då blir du inte av med mig så lätt. Pusspusspuss!