be creative ♥

Lek och Rytmikstund

Självklart så snöade det hela vägen till och från Björkäng, dock tog vi bussen på vägen dit vilket var tur. Bussdörrarna krånglade lite (läs: rejält) på vägen, vilket gjorde att bussen inte kunde köra. Hrmf. Flum!

Vår tema på lek och rytmikstunden: Djur och Natur
1. Uppvärmning: Följa John, med Jenny B och Anna, springa runt och röra på sig.
2. Moln-leken med alla (eftersom Frida skulle hållt i detta). Men snacka om Teamwork aiiight! :D Riktigt bra blev det tyckte jag. Roligate leken idag..haha :D
3. Stretch med mig och Jessica. Haha. Rolig tjej det där. Saknade dock övningen med såpbubblorna eftersom Frida var sjuk :( Man skulle alltså spruta ut såpbubblor och sedan sträääcka sig efter dom. En annan form av rolig stretch-övning med kiddsen.
4. Avslappning med scarfer. Alla skulle lägga sig på golvet/mattan och blunda. Tillsammans med avslappnande musik gick vi runt med scarfer och strök på armar och ben....... ZzZzzZzz...

Gick ju hyfsat smärtfritt.. med tanke på vår super-förberedda-planering....?? Hehe..
Sen vandrade jag, Gia Le och Annika, tillbaka till stan och två till, långt bakom, som sen försvann :P Poff! På vägen började Gia Le snacka massa om sushi. Vem tror ni inte blir sugen på sushi då?! Ja jo jag så klart. I och för sig hade jag väl blivit sugen på vad som helst för vi var såååå jävla hungriga efter det hårda träningspasset på Björkäng. Hahaha, my godness. Snacka om att vi är vältränade! NOOT. Hahaha... Pajade säkert knäna när man skulle krypa och åla och, SHIT så snurrig man blev efter två kullerbyttor... *AASG!* Men kul var det!!

Vi gick raka vägen till EEST i våra träningskläder (super sexigt! hahaha) och krängde sushibuffé!! Did we die and went to Heaven!? Mmm.. Efter två timmars babblande och ätande bestämde vi oss för att lämna EEST. Hehe. Vad gjorde vi sen? Haha.. Tog en tur på stan. Var ju tvungna att smälta maten! :)

Alltså STÖR MIG. VARFÖR?! Varför är det ALLTID så att, när man väl har pengar, och ska ta en tur på stan och kolla om det finns något fynd man kan shoppa så finns det aldrig snygga eller ens liiite fina kläder. Men idag... alla dessa nya vårkläder! (!!!!!!!) Sååååå fina, jag älskar fan en del av det nya modet, det var för fan på tiden. Det har varit skumma och konstiga kläder nu på riktigt länge. Men ja.. min point är. Med dessa kläder framför ögonen på en och man är fattigare än fattigast just nu i slutet av marsmånad... Och sen snart kommer det nya studiemedlet. Men fatta att alla jävla räkningar kommer denna månaden och tro fan att man har ett öre kvar efter det..

Nä... pyttsan på det för hilvede, de fina kläder ska jag inskaffa :) ÅÅÅÅÅH. Och så världens sötaste örhängen, hjärtberlock på GinaTricot.. dom ska bli mina! Kekekeke.

På tal om ingenting, det snabbaste djuret i världen är geoparden. Jag läste någonstans att den kan på korta sträckor komma upp i en hastighet av 96 kilometer i timmen. Hallå fattar du? 96 KILOMETER I TIMMEN?! Verkligt elleer?! Jag hade ju inte ens velat sitta i en bil och gasa på som fan när den bara springer där bredvid... Creepy.