be creative ♥

Farmor fyller 76 + Helsingborgs visit.

Idag fyller Farmor år. Hela 76 bast du. Inte illa. Själv har man ju typ bara levt en tredje del utav det. Men ikväll blir det middag med hela tjobbaloet och två tillskott: Marcus & Magnus. Min och Fungs karlar. Finfint.

Vilken dag igår då.. Gruppexaminationen gick ju bra. Vi fick godkänt och grejer.

Sen åka mot helsingborg. Värsta bilresa på länge. Det första som händer när jag sätter mig i bilen är att jag känner mig åksjuk. Stänger in mig med hörlurar och min musik. Efter en timme blir det lite bättre med illamåendet och jag börjar istället bli jättepissnödig. Men orka vara omständig o stanna? Nejnej.. väntar tills vi kommer hem en timme senare.

Rusar in göra mina behov. Aaaah, skönt! Haha. En snabb dusch och vidare till Marcus föräldrar. OH? Kan man vara tröttare? Efter en lång vecka (som å andra sidan har känts väldigt snabb) och den dära bilresan (som kändes som sju svåra år).. kändes mina armar, ben, huvud, ja hela kroppen som tusen ton. Dragningskraften ville bara dra mig längre ner mot jordens yta.... Men efter lite hemlagadmat av macks mor och energitillskott bar det av till G.

Hos G möts vi av en full Paul och en full G :P Hihi.. satt och knäppade oss lite med. Alltid lika kuul att träffa grabbarna.. även när man är helt koko i huvet. Senare drog vi in mot stan där vi hamnade på Sam's Bar. Inte alltför livat ställe :P Men det var precis vad jag behövde, oh jäklar vilka sköna soffor dem hade. Det var nästan bud på att smuggla med dom under jackan. Pierre och Luring droppade också in ganska omgående.

Lagom till klockan 2 när Sam's stängde kom syrran och hämtade mig och jag vinkade hejdå till grabbarna och pussade mack min godnatt. Lämnade av Fung och Magnus och sen åkte vi hem för att soooooooooooova ! ! ! ! ! ! Sova länge idag.. Mack min ringde och väckte mig halv två .. typ.. men jösses, tro att jag hade kunnat sova längre. Idag känner jag mig inte som en människa.. Vill helst bara krypa ihop och sätta mig i väggen där ingen hittar mig och bara... näe, kanske ska hoppa in i duschen och komma ut som en ny människa..? Ahja. Nog med pladder gott folk.

- over and out - en-inte-riktigt-sig-själv-jenny -